sunnuntaina, heinäkuuta 29, 2007

Sunnuntaitunnelmia

Sunnuntaiaamun rauha lepää taas talossa. Eilen olivat pojan kaverit saunomassa ja kylpytynnyrissä. Yhteensä 8 nuorta. Taisivat nauttia olostaan. Oli ihan mukavaa saada taloon vähän elämää ja kiva nähdä, että nuorten miesten joukosta löytyy iso porukka ihan mukavia kavereita. Tai olihan joukossa yksi tyttökin. Ovat kyllä tervetulleita toistekin, niin mukavia ovat.
Loppukesä alkaa jo näkyä luonnossa. Tosin kesä loppui ennenvanhaan vasta elokuun lopussa, kun koulut alkoivat aina syyskuussa. Nyt tuntuu, että kesä loppuu jo elokuun puolessa välissä, koska koulut alkavat aikaisemmin. Tyhmä muutos, kyllä minusta koko elokuukin voisi olla lomaa. (Tämän toiveen varmaan allekirjoittavat kaikki koululaiset ja opiskelijat kanssani.)





Liitän tähän pari kesäkukkakuvaa sen varmistamiseksi, ettei syksyä vielä näy.

---

Ja nyt voisi vaihtaa kylpytakin kunnon vaatteisiin ja mennä katsomaan, mitä ukon tyttärentytär vanhempineen puuhaa tuolla toisella mäellä.

En ole muuten tainnut mainitakaan, että espanjalaisvieraamme (ukon sisko perheineen) tulivat Suomeen samana päivänä kun me lähdimme Islantiin. Viipyvät taas toista kuukautta hellettä paossa täällä Suomessa.

Ei kommentteja: