sunnuntaina, heinäkuuta 15, 2007

Plääh, satoi sittenkin

Tottahan se oli: aamu valkeni sateisena. Harmittaa. Sääennusteet näyttävät nyt siltä, että heinät on korjattava huomenna, satoi tai paistoi. Ne pitää latoa kuivuriin ja kuivata loppuun siellä. No, toivoa on, että heinät saadaan kuitenkin syömäkelpoisiksi niin.

Eilenen pojan kämpän siivousoperaatio onnistui suhteellisen hyvin. Pojan keittiö oli totuttuun tapaan aivan täynnä melkoisen vanhaa tiskiä. Yököttävää tavaraa. Ladoin astiat leipälaatikkoon ja toin ne kotiin koneella tiskattaviksi. Inhoan käsin tiskaamista ja niin inhoavat kätenikin. Pojan kämpästä tuli 4 jätesäkillistä mainospostia ja muuta roskaa pois heitettäväksi. Aika hyvin, kun kyseessä on kuitenkin pieni yksiö. Pojan pitäisi kyllä saada tyttöystävä!

Miten ällöttävän stereotyyppistä, jos hänellä olisi tyttöystävä, se raukka joutuisi siivoamaan tuon moskan. En muista itse siivonneeni kenenkään poikaystäväni kämppää. Itseasiassa muistan kerran lopettaneeni suhteen siihen, kun poika olisi välttämättä halunnut minun silittävän paitansa ulos lähtiessämme. Emme sitten menneet enää yhdessä ulos, emme sinä iltana emmekä koskaan myöhemminkään.

---

Pari päivää sitten valjastin Romeon kärryjen eteen. Se aivan nuoreni silmissä ja silmiin syttyi ilo toiminnasta. Kepeää ravia poni päästeli peräkylään ja takaisin. Se ei edes hionnut. Takaisin tullessamme pitkän suoran päässä se ryösti vielä laukallekin. Romeo on aivan ihana ajettava, pienellä ohjan hipaisulla se muuttaa suuntaa ja pienellä suun naksauksella lisää vauhtia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis Romeo on issikka ja meet sillä kärryillä...? Minä olen haaveillut omalle 13 v ruunalle kärryjen eteen opetusta, mutta kuinkahan se kannattaisi aloittaa?

#krissenjutut -blogi kirjoitti...

Romeo on vanha raviponi - shettis. Hevosen ajolle opetus kannattanee aloittaa siten, että etsii jonkun joka osaa opastaa. Ensin takaa-ajoa ja siitä sitten kärryihin vähitellen...