perjantaina, elokuuta 13, 2010

Louhen jännä päivä

Louhen matte meni töihin ja jätti koiran puuhailemaan kotihommia mamman kaa. Meillä oli hauska päivä, tehtiin ihan kaikenlaista.


Ensin käytiin ruokkimassa Romeo:

Myslipurnukassa kun istuu, niin ei pääse karkuun.
Paitsi jos oikein haluu, niin saattaa purnukka vaikka kaatua, onneksi ei.



Toi Romeo on aika iso, mutta vaikutti kiltiltä. Se viherpelletti on kans ihan hyvää vaikka kuivanakin, mutta erityisen hyvää märkänä.


Sit oltiin mummolassa kahvilla. Se on semmoista, että ne höpöttää pöydän ääressä ja mä nukun lattialla. Aika tylsää.

Sit mentiin odottaan jotain kengittäjää. Se oli semmoinen setä, sano mua maasian näköiseksi ja hymyili kovasti. Tais tarkottaa, että mä olen nätti. Välillä ne meni matten mamman kaa yhdessä sinne laitumelle hakeen toisen hevosen ja sitten mua ulvotti kovasti, mutta ei ne oleet kauan pois.



Toi iso on kuulemma Félagi, musta oli hassua, kun se joi mun uimavedet. Mut en haukkunut, kun se oli niin hämmästyttävä juttu, että joku voi juoda kokonaisen uima-altan.

Tässä mä sain uudet vedet ja se oli ihan kivaa.


Toi Félagi liotti jalkaa ämpärissä ja sit ämpäri meni rikki. Sen jalkaan on laitettu jotain kovaa, kuulemma kengät - ne on rautaa ja sanoivat että tekee kipeetä, jos se astuu päälle. En uskaltanut kokeilla. Mut hassuinta on se, että sitä jalkaa vuoltiin puukolla ja se mitä siitä lähti irti oli tosi hyvän makuista.

Mut sit matte tuli jo ja mentiin autolla nukkumaan kotiin.

Ei kommentteja: