lauantaina, helmikuuta 03, 2007

Sääennusteita ja energian nostoa

Pitäisiköhän laittaa blogin tietoihin, että tämä on säätiedotusblogi? ;) Tänään +1C, onneksi ei sada vettä. Eilen satoi, kun köröttelin töistä kotiin illalla kuuden pintaan. Lupasivat runsasta lumisadetta ja oikein odotin sitä ja sitten antoivat vettä. Paljonkohan tuonne ilmatieteen laitokselle tulee reklamaatioita? Tekisi mieleni laittaa, vaikka korvausvaatimuksen kera. Paljonkohan voisi pyytää pahasta mielestä virheellisen toimituksen vuoksi?

Muutenhan tuo +1C olisi ihan kiva, mutta juuri aamulla muistin, että hevosellani ei ole tilsakumeja kengissään. Se tarkoittaa sitä, että ratsastusvauhdin on ainakin ajoittain oltava melko kova, että kavioihin kertyneet tilsat lentävät taivaan tuuliin. Jos ei pidä kovaa vauhtia ja saa tilsoja häipymään voi kopukka kaatua ja se ei ole mukavaa. Me olemme molemmat (heppa & minä) sen verran hyvässä lihassa, että moisesta kuuluu kova tömäys ja vammojakin voi tulla. Tähän tietenkin lähiomaiset sanoisivat, että pehmeästihän sinä putoaisit, jos massullesi tulisit. Meillä ollaan aina niin herttaisia, joo.

Energiaa ei kyllä ole mistään tullut lisää sitten eilisaamun. Yritin kyllä illalla jouluisilla suklailla ja roséviinillä nostaa energiatasoa, mutta nuo aineet varmaan jotenkin kumosivat toistensa vaikutuksen. Suklaasta tuli energiaa ja viini väsyttää. Tilanne nyt aamulla on siis jonkin verran huonompi kuin illalla.

Nittikin on nostellut energiatasojaan viime päivinä. Ilmeisesti roskasäiliömme tai kompostimme on räjähtänyt tai jotain, kun se seutu on Nitistä niin houkutteleva. Eilen illalla se viipyi kauan ulkona ja kun se tuli sohvalle makaamaan ja kääntyi selälleen oli massu aivan killillään. Paksu ja kiiltävä kuin sian selkä. Yöllä koiruus herätti pariin kertaan ja joi varmaan ämpärillisen vettä ja halusi ulos. Terrierit ovat kyllä ahnetta porukkaa.

Marilynkin on varmasti bulimikko. Päivänä muutaman se oli ahmaissut lattialle tipahtaneen lihapullan yhtenä nielaisuna ja oksenteli sitten koko illan keltaista vaahtoa, kunnes kokonainen lihapulla pullahti lattialle. Olisikohan se takertunut jonnekin kurkkuun? Mitään hengitysvaikeuksia sillä ei ollut. Ajattelin että koiruus on saanut taas vatsataudin, kun sellaista on kuulemma liikkeellä. Kun ukolle ihmettelin, mistä se oli lihapullan saanut, hän kertoi otuksen napanneen sen suunnilleen ilmasta, vaikka se oli nukkumassa, kun lihapulla tipahti. ;)

---

Ajattelin nostaa omaa energiatasoani tavanomiseen lauantaiaamupäivän tapaan. Arvatkaapas miten?
  • Ei, en lähde shoppailemaan.
  • Ei, en lähde kävelylle.
  • Ei, en lähde hiihtämään.
  • Ei, en lähde sauvakävelylle.
  • Ei, en lähde ratsastamaan.
  • Ei, en lähde kyläilemään.
  • Ei, en aio siivota.
  • Joo, menen aamupäivätorkuille.

Piste takkutukkaiselle naapurihuoneeseen. :)

Ei kommentteja: