lauantaina, helmikuuta 24, 2007

Älä ajattele...

... omilla aivoillasi, lue ensin käyttöohjeet. Tänään sain taas pikkuisen kärsiä siitä, että ajattelen omilla aivoillani enkä usko käyttöohjeita. Kärsimyksenä oli vain hikoileminen ja ähinä, joka itseasiassa tekee ylipainoiselle, rapakuntoiselle keholleni vain hyvää. - Näin taas kaikki kääntyi hyväksi, huomasitteko? :) –





Tuossahan siis lukee melko isolla präntillä, että talvikaudella suosittelemme siirrettäväksi lämpimään hyvissä ajoin ennen käyttöä.

No, en ole ennenkään siirtänyt niitä minnekään ja hyvin on lohjennut turvesiivuja hieman jäisestä paalista irti. Nyt ei lohjennut juuri murustakaan, vaikka hyppelin päällä ja hakkasin lapiolla ja vaikka mitä. Kiva, ettei lapio haljennut. Siitä olisi tullut varmaan sanomista.

Sain aamullakin hikoilla melko mukavasti, kun pääsin peruutuspaikalle agilitytreeneihin, joita veti Riikka Suomen B-maajoukkueesta.

Marilyn yllätti taas minut taitavuudellaan. Välillä yhteinen lankamme kuitenkin katkesi ja Marilyn paineli ohitseni puuhaamaan ihan muuta. Varsin usein itselleni sattui joku naurettava kämmi ja tein jotain aivan muuta kuin mitä olimme suunnitelleet. Valssit unohtuivat tai ne tuli tehdyksi eri paikkaan kuin oli tarkoitus.

Oli kuitenkin hyödyllistä ja mukavaa. Sain paljon vinkkejä siitä, mitä kannattaa treenata, kun koira on nopea ja ohjaaja ei. - Niitä voin sitten joskus jakaa jollekulle, joka sopii paremmin siihen konseptiin. *Kaikki, jotka tuntevat minut tietävät, että tässä kohtaa on tarkoitus nauraa :)*

Minusta oli hienoa, että Riikka osasi antaa kaikille ohjeita, jotka sopivat nimenomaan koirakolle kokonaisuutena - ei pelkästään rataan tai koiraan.

Kunpa halli olisi lähempänä, niin varmaan tulisi treenatuksi useamminkin.

Treenikavereiksi minulle osui kyllä vähän eri luokan koirakoita kuin mitä itse olemme. Oli mahtavaa nähdä, kuinka Doris kääntyy esteen jälkeen melkein napin päällä. Virven ja Roopen yhteinen sävel paranee koko ajan. Minun veikkaukseni on, että olemmat parit tullaan kyllä näkemään vähintäinkin SM-kisoissa lähiaikoina.

Ei kommentteja: