keskiviikkona, helmikuuta 14, 2007

Oppia ikä kaikki

Joka päivä pitäisi oppia jotain uutta, niin pysyisi pirteänä, tiedättehän?

Olen viime päivinä pari uutta ja hyödyllistä juttua
  1. Miten helpoiten peittää paniikissa olevan hevosen silmät, jos sitä joutuu siirtämään (esim. tallitulipalo tms.)? - Rintsikat päähän, kupit silmille, olkaimet korvien taa ja kiinnitys leuan alta. - Lähde: Hippos-lehti
  2. Mikä on votiivi? - Pieni kynttilä. -Lähde: kynttiläkutsuilla eilen Katjalla esittelijä käytti tätä nimeä ja esitteessäkin luki niin.
  3. Never say never. - Ei kannata vannoa, ettei tee jotain ikinä. -Esimerkkejä: a) sunnuntainen pojan kämpän lattian pesu. b) Eiliset kynttiläkutsut: "-Tulen, mutta en taatusti osta mitään." "-Ja tämä tekisi sitten 62,20 - mikä maksutapa?"

On kovin seurallinen viikko menossa: sunnuntaina oli vieraita (siis tuttuja, tottakai), maanantaina agilityharkat ja eilen tosiaan olimme kynttiläkutsuilla naapurissa Katjalla. Tänäänkin tulee vieraita (ne samat kuin sunnuntaina), perjantaina on pojan valatilaisuus ja lauantaina menemme Lietoon agilityä harrastamaan. Mahtaa taas sunnuntaina nukuttaa. Tosin sunnuntaina olisi Hestbakissa laskiaisrieha, pitänee käydä kurkkaamassa.

---

Ja niin nukuttaa tytärtäkin tänäkin aamuna. Täytyy ihan taas lähteä tästä koneen äärestä sitä tökkimään. Kohta ollaan taas myöhässä. Ei mitään uutta...

Juu, ja jotain on unohtunut täältä viime aikoina, talvi jatkuu: -8C ja puolipilvistä.

Ei kommentteja: