keskiviikkona, helmikuuta 07, 2007

Joulu?

Nonni, nytte on kunnon talvi, -24C. Ei tarvitse kitistä vesisateesta keskellä talvea. Autokin onneksi suostui eilen lähtemään kotiin eikä jäätynyt sinne työpaikan parkkihalliin. Luultavasti se auttoi, että kävin sen luona päivällä antamassa vähän lämpöä. Tänään pitää käydä varmasti ainakin kahdesti ja ajellakin hiukan, että lämpenee kunnolla. Melko älytöntä, että parkkihallissa on säästetty lämmitinpistokkeissa. No, toivottavasti talon välikatoissa ei ole säästetty, kun olen kumminkin viidennessä kerroksessa.

Eilen oli varmaan muuten jokin myöhästynyt joulu tai muu sellainen lahjuspäivä. Päivällä saimme työpaikalla uudet litteät näytöt, uudet näppikset ja hiiret koko tiimille. Toimitusaika siitä, kun pyysimme niitä oli vain 1v 8kk! Välillä pikkufirmoissa hommat jää vaiheeseen... Illalla puolestaan soitteli kennelpoika ja kyseli, saapiko tilaamani agilitykeinun maalata punavalkoiseksi. Sen toimitusaika taitaa olla samaa luokkaa kuin noiden näyttöjen. ;) -Tosin pitää muistaa, että kennelpoika ei tee keinuja ammatikseen on tehnyt paljon muutakin tässä välissä, mm. pikkuisen tyttären, joten olen ihan tyytyväinen, kun edes ehtii tehdä jotain ylimääräistä. -

Muuta kummalista ei eilen tapahtunutkaan - paitsi tietenkin se tuntuu oudolta, että tytär heräsi kouluun ihan itse eikä häntä tarvinnut käydä kuuttatoista (vai paljonko tähän kohtaan liioittelisi?) kertaa herättämässä. Nyt on sellainen herättelyaamu, joten pitää poistua, jotta pääsisi nauttimaan pakkasesta ja työstä.

---

Elämä on parempaa, kun se on hauskaa. Veljet, tuo oli syvällistä, eikö vain? - Kevin Costner

Ei kommentteja: