keskiviikkona, helmikuuta 21, 2007

Aamukahvitapoja

Tästä blogin kirjoittamisesta on tullut aamukahvitapa. Paikallislehti on niin ohut, että se ei riitä aamukahvieni ajaksi. Tarvitsen nimittäin joka-aamuiseen käynnistymiseen ainakin kolme mukillista. Hesarin luen vasta iltapäivällä, kun se anoppilasta siirtyy meidän postilaatikkoomme päivän aikana. - Se on minusta aika ekologinen teko, tuo Hesarin jako kahteen talouteen. - Teen aamulla myös puolisen tuntia/tunnin töitä, ennenkuin lähden konttorille. Tänä aamuna täytyy siksikin hieman viivytellä, että auto ehtisi lämmetä.

Katselen myös melkein päivittäin, montako ihmistä ja mistä tulee blogiani lukemaan. Itseasiassa on hämmästyttävää, että päivittäin parikymmentä tyyppiä käy näillä sivuilla. Kerran on yksi ihminen kertonut tämän olevan mukavaa luettavaa. Olisi kiva, jos säännöillinen kävijä kertoisi vaikka tuonne kommettiosioon joskus, mikä ihme saa lukemaan tätä haircuttia ja kuka kumma siellä on.

Jos et ole varma, mitä kirjoittaisit kommenttiin, niin ehkä pari mietelmää kritiikistä yleensä olisi paikallaan:

Ah, parhaat arvostelut ovat pahimpia. Ne johtavat enemmän harhaan kuin huonot, koska ne vain ruokkivat egoasi. Haluat vain lisää niitä, kuten perunalastuja tai muuta, ja tulos on, että lihot ja paisut. Minä kieltäydyn siitä, kiitoksia vain.
- Chazz Palminteri

Ketään ei voi arvostella kuin se joka on häntä suurempi. Joten älä lue arvosteluja. - Ralph Waldo Emerson

---

Ja pakkasraportti: -20C varustettuna toiveella, että sää iltapäivää kohti lauhtuisi, jotta tytär pääsisi nauttimaan hiihtolomasta lautailemalla.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksikö luen? Lista on pitkä, mutta tässä muutama: kirjoitat hyvin, teksti on sujuvaa, paikkakunta, jutut elukoista, säännöllisyys (aamukahvitapa ;-))

Anonyymi kirjoitti...

Sun tekstiä on niin hauska lueskella ja tästä on tullut ihan tapa, lueskella blogeista mitä ihmisille kuuluu :-). Terveiset Vihdistä.

Anonyymi kirjoitti...

Heips.
Sulta saa hyvät sääraportit, tietää mitä pitää laittaa päälle uloslähtiessään :)
Terveisiä siis Saukkola-citystä!

Intopallerot kirjoitti...

Täälläkin aamukahvitapainen (tosin vain lukemalla blogilistan päivitetyt suosikit ;)). Meidän aamukahvi juodaan kylläkin vasta kymmenen jälkeen että pitäisikö puhua enemminkin keskipäiväkahvista :)

#krissenjutut -blogi kirjoitti...

Neljä rohkeinta ilmoittautui, kiitos! :)

Varmaan kaikki blogeja kirjoittavat ilahtuvat kommenteista, vaikka ainakin itse koen kirjoittavani lähinnä itseäni varten... outoa - onkohan tuota ilmiötä koskaan tutkittu? :)