sunnuntaina, helmikuuta 04, 2007

Ei terve ruumis työtä kaipaa

Ja heti alkuun sää: -1C, pilvistä. Ihan yhtä selkeästi ulkoiluilma kuin eilenkin. Tosin ei kyllä tullut ulkoiltua juuri ollenkaan. Oli meinaan muuta puuhaa...

Tein nimittäin ulkoilun sijaan lähes oman elämäni ennätyksen tuossa lepäilyssä: tempaisin ainakin neljät päiväunet aivan vaivatta. Viime viikot ovat olleet aika kiireisiä ja työpäivät ovat venyneet pitkään ja se taitaa väsyttää. Tiedän kyllä, että jos lähtisi ulos vaikkapa reippaalle kävelylenkille ja haukkaisi happea päiväunten sijaan, niin varmaan virkistyisi enemmän kuin torkkumalla. Tiedän, mutten tee niin. Tervetuloa vaan kaikki terveysintoilijat tönimään meikämannea liikkeelle. Liikun jos liikun... ;)

Koirapoppookin on ollut oikein onnellinen, kun koko jengi on löhöillyt kanssani milloin sängyllä ja milloin sohvalla. Ei terve ruumis työtä ja liikuntaa kaipaa.

No, vakavasti puhuen - tänään ajattelin lähteä ratsastuslenkillekin. Mikäli keli pysyy pikkuisen pakkasen puolella, se on nautittavampaakin, kun lumitilsat eivät kerry hepon kavioihin ja se pysyy pystyssä ilman pinnistelyä.

---

Jotain vaihtelua elämäänkin on luvassa: Iltapäivällä lupaili Elina tulla kelpiepentu Milan kanssa meitä moikkaamaan. Mila taitaa olla jotain 13-viikkoinen eli siis hurjan ihana. Lisäinfoa Milasta löytyy tuolta.

Mistähän se muuten johtuu, että minusta kelpiet näyttävät jotenkin nokkelilta katupojilta. - Tämä on siis ranskalaisista vanhoista elokuvista saatu mielikuva katupojista. - Onko kenelläkään muulla samaa mielleyhtymää?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo onkin hyvä vertaus, mitä kelpeistä sanoit. Niissä tosiaan on jotain semmoista kujeilevaa katupoikaa vuosisadan takaa..
Toisaalta Milassa on ollut paljon kissamaisia piirteitä, joskin ne ovat vähentyneet kasvamisen myötä.

Kohta nähdäänkin, kivaa!