perjantaina, helmikuuta 09, 2007

Norsukissa ja skandaaleja

Näin viime yönä unta norsukissasta - tiedättehän sen? Ai ette? No, se on kissan näköinen otus, millä on pieni kärsä, norsun töppöjalat ja se on harmaaraitainen ja se tömistää ja naukuu tosi lujaa.

Kun havahduin unestani, kuulin, kun oma kissamme paineli ympäri tupaa hepulissa, kuten joskus öisin. Hirveä töminä - töm töm töm töm - otus juoksee toiseen päähän taloa ja naukuu täysillä ja sitten pieni tauko ja taas töminä - töm töm töm töm - otus juoksee toiseen päähän taloa ja naukuu täysillä. Melko omituisen kuuloista yöpuuhaa. Kissat ovat kummalisia otuksia. Hassua on se, että koirat eivät reagoi tähän menoon mitenkään. Nukkuvat makkarissa aivan rauhassa. En tiedä, millainen meno olisi, jos ovi olisi auki.

Skandaaleista: pääministerin lyhytaikainen heila - Susan Kuronen - on julkaissut kirjan, jossa kuulemma on Vanhasen lähettämiä tekstiviestejä. Kirjaa ei ole tietenkään julkaistu rahan toivossa tai katkeruuttaan vaan aivan siksi, että kauniin rakkauden saisi kuvattua maailmalle. ;)
Tässä oman perheeni minulle lähettämiä tekstiviestejä.

Skandaalinkäryä ilmassa:
  1. poika: 8.2.07 klo 12:46 voisiks käydä siivoo vähän siellä mun kämpässä?
  2. tytär: 2.2.07 12:02 Hölmö
  3. tytär: 1.2.07 14:23 Pääsen iskän kyydillä
  4. tytär: 30.1.07 14:41 OK :)
  5. poika: 26.1.07 20:12 Samaan aikaan ku viimeks vissii.
  6. ..

Ikävä kyllä, ukkokulta ei paljon tekstiviestejä lähettele, joten niitä ei tässä nyt ole. Niissähän toki olisi skandaalinkäryä ja romantiikkaa. Me yleensä puhutaan, jos on asiaa.

---

Ja sää -13C ja ihan jees. Ihan jees on sekin, että on perjantai.

Ei kommentteja: