keskiviikkona, elokuuta 15, 2007

Syksy on kivaa aikaa

Vuodenajoista minulle tuntuisi sopivan parhaiten joko syksy tai kevät. Viime päivinä ainakin on tuntunut siltä, että syksyn tullen olen paljon toimeliaampi. Kesä meni aika tavalla löntystellessä paikasta toiseen, mutta nyt viileämpien kelien ja upeiden sumuisten aamujen myötä tuntuu olo heti aamusta tosi energiseltä. Onpa mennyt muutama päivä, etten ole kaivannut päiväuniakaan. Tietenkään en pääse päiväunille työpäivinä, mutta voihan sitä silti kaivata.

---

Eilen oli Marilynin parturipäivä. Olen mennyt ystävän yllytyksestä ilmoittamaan sen Tuomarinkylään terriereiden erikoisnäyttelyyn. Siellä on varmaan massiiviset mahdollisuudet pärjätä. Typykän eka näyttely, itse en ole esittänyt koiraa näyttelyssä varmaan 20 vuoteen ja cairneja on kuulemma paikalla n. 60 kpl. Lisäksi koira on liian niukassa turkissa. Trimmaaja kuitenkin kehui pikkuisen hyviä puolia: kauniit korvat, kiva ilme, runsas, hyvälaatuinen turkki. Haluaisin kuitenkin siitä jonkinlaisen tuomariarvion tietääkseni, kannattaisiko se pennuttaa. Yllättäen se on yhtäkkiä jo yli 3 v ja asialla alkaa olla kiire... Tahtooko joku jo tilata pennun? Etuostajille 10% alennus. Heh.

---

Naapurihuoneessa tapahtuu ihmeitä. Pikkupeikko heräsi yhdellä hihkaisulla ja laittelee itseään kuntoon kouluun laittoa varten. Upeaa.

Nättinä korppikin poikaansa pitää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

...nyt mikään syksy ole ;) Meikäläinen nimittäin odottelee huomenna alkavaa kesälomaa :D

#krissenjutut -blogi kirjoitti...

Kuulehan nyt Tuula, ethän sä mihinkään lomalle voi mennä, kun mäkään en ole ehtinyt sua tulla moikaamaan duuniin tänä kesänä, kuten sovittiin. :)