perjantaina, elokuuta 03, 2007

Osaa ne kumminkin kellon

Hevoset tuntevat näköjään kellon. Tänä aamuna olin parikymmentä minuuttia myöhässä viikon aikataulusta, kun oli tyyny niin kovin hyvin aamulla.

Kun avasin oven, niin näin, että hevoset olivat matkalla aamupalalleen pitkässä jonossa kuin alakoululaiset koulun ovella välitunnin jälkeen. Kovin kuuliaisen ja rauhallisen näköinen joukko. En jaksanut hakea kameraa, kun olin muutenkin niin myöhässä töihin lähdöstä *sehän olisi kestänyt ainakin 2 min*, mutta voin vakuuttaa, että oli näkemisen arvoinen juttu.

Vielä kun tämän päivän jaksaisi, niin olisi viikko taas pulkassa. On ollutkin niin helppoa käydä töissä loman jälkeen kun on ollut tuo antabusvaikutteinen antibioottikuuri päällä. Viime aikoinahan on kovasti uutisoitu siitä, että naisillekin jää ryyppy päälle ja joutuu menemään klinikalle, kun työt alkavat. Minulla ei ole ollut mitään hankaluuksia. Suosittelen muillekin, vaikka Matti Nykänen on kuulemma sanonut, ettei antabusta suosittele kenellekään, kun siitä tulee alkoholin kanssa niin hemmetin paha olo.

Ei kommentteja: