maanantaina, joulukuuta 31, 2007

Vuoden viimeinen päivä

Uuden Vuoden aatto. Riemullista! Sataa lunta! Lopultakin! Tulee talvi! Lopultakin! Alla oleva kuva on kuin lumisateinen televisio, mutta todistaa riemuni.


Kiiruhdin äsken valuttamaan vettä kylpytynnyriin, koska vesiletku makaa maassa ja on pikkupakkanen. Onneksi letku ei kuitenkaan ollut jäätynyt aivan tukkoon, vaan sen läpi lähti tulemaan pieni vesinoro, joka sitten aukaisi letkun kokonaan ja nyt vettä tulee reippaalla vauhdilla. Meille tulee tuttavapariskunta ottamaan vastaan Uutta Vuotta ja tietenkin pönttö on taas täytettävä ja lämmitettävä.

Nyt tietenkin pikkupakkanen kääntyi suojaksi ja lumisade loppui jo. Luontoäiti on kyllä melkoinen oikkupussi. Tai tänä "talvena" ei voi oikullisuudesta puhua, mamma on lasettanut vettä niskaan lähes ilman poikkeuksia joka päivä. Jos tuo vesimäärä olisi tullut lumena, olisimme jo aikaa sitten hukkuneet siihen.

Mutta nyt pois turha löpinä, paljon pitäisi vielä saada aikaan ennen iltaa.

---

Nuoruus on sitä, että sinun on lupa valvoa myöhään Uuden Vuoden aattona. Keski-ikä on sitä, että sinun on pakko. - Bill Vaughan

1 kommentti:

Taimi kirjoitti...

Hei, Krisse!
Hyvää uutta vuotta ja hyviä kylpyjä, tänään ehkä lumisateessa!
Meilläkin on toivoa lumesta sitten ehkä...
Tulen ja menen, ja ihmettelen, kun en saa mitään aikaan. Olo on samankaltainen kuin sinulla: olen tylsä.
:-|

Mutta: Luin Hesarista tänään artikkelin liikunnasta ja taas kerran vakuutuin siitä, että "ihan oikea liikunta" voisi auttaa, ei mikään "löntystän-ja-taas-nuuhkitaan" mateluni koiran kanssa.
No, kirvoitit taas ajatuksia, teen lupauksen liikunnasta, jos uskon pystyväni sen pitämään.
Seuraan juttujasi lähes joka päivä, eivät ne ole tylsiä! Etkä sinä! Tuo kuvaus "50-vuotias jne" piti kyllä paikkansa...
:-)

Hyviä päiviä teille kaikille eläville ja eläväisille siellä Lohjan kyljessä!
Taina