keskiviikkona, joulukuuta 19, 2007

Kotitalousvinkkejä

Kun eilen tuli kiiteltyä Virveä agilitytreenien vedosta, niin nyt muistan lopultakin kiittää vinkistä, jonka sain kommenttiloodaan elokuussa valiteltuani sukkien eriparibiletystä taloudessamme. (Tämä ei nyt liity siihen positiiviseen vahvistukseen, jota pyytelit vuoden lopuksi, vaikka siltä saattaa vaikuttaakin...)

Kas tässä, katsokaa, mitkä häkkyrät komeilevat puhtaan sukkapyykin korissamme:

Supi-sukkapidikkeet todellakin pitävät sukat yhdessä likapyykkikorista puhtaan pyykin koriin asti. Kun saa ukkonsa motivoiduksi sukkien yhteen liittämiseen näillä vempeleillä heti, kun ne on jalasta otettu, ei tarvitse enää etsiskellä pareja sukkia kuivumaan tai säilöön laittaessaan. Säästää todellakin aikaa ja turhaumia!

Siis joskuhan sukat tottakai joutuvat koneessa erilleen, mutta kun löytää tyhjiä supeja kuivuristaan, niin tietää tasan tarkkaan, montako paria pitäisi löytää. Sekin on ajan säästöä, se.

Tästä on pikkuhiljaa tulossa kotitalousblogi, haluatteko vielä kuulla:

  • kuinka hyviä tuli eilen leipomistani puolukkasämpylöistä?
  • kuinka hienosti kerkisin siivota jauhohyllyn sillä aikaa, kun sämpylät kohosivat pellillä ja paistuivat uunissa?
  • Miten alas ihminen voi vielä valahtaa joutilaisuudessa ja tekemisen puutteessa?
  • Löydänkö itseni vielä joskus pesemässä lattialistoja käytöstä poistetulla hammasharjalla?

Pelottavaa.

2 kommenttia:

KaisaL kirjoitti...

Ilman muuta haluan kuulla kuinka alas voi lorvailussa mennä, täällähän on vielä paras osuus selkeästi kuulematta (ja olen itse tämän alan asiantuntija ;)).

Elättelen kuitenkin toivoa että siihen hammasharjalla jynssäämiseen asti ei tarvitsisi mennä tai että olisi käytössä edes sopivat "aivokemialliset apuaineet" jotka tuota käytöstä yleensä aiheuttavat. Siis ettet olisi vaan perinteisesti kahju. ;)

#krissenjutut -blogi kirjoitti...

Kahju - MINÄ? Epäilemättä. :D

Mutta tuopa oli hyvä lempinimi meidän pikku-malille. ;) Se on myös kahju. Epäilemättä. :D