sunnuntaina, joulukuuta 23, 2007

Ovella...

Nonni, eilen tuli pestyä lattiat ja ukko vei kuin veikin matot ulos ja tamppasi ne. Mattojen ulos vienti ja tamppaaminen on varmaan jokin keskiaikainen jäänne, varsin outo tapa nykymaailman aikaan. Kieltämättä matot tuoksuvat paremmilta vietettyään ulkosalla reilun tovin. Etenkin koiraperheen matot saattavat tuoksahtaa hieman tunkkaisilta... mutta okei, en kerro enempää siitä.

Joulu on edelleen vasta ovella, paljon olisi vielä puuhattavaa... Ehkä juuri siksi lusmuilen tässä tietokoneella. Rauhaisat hetket koneella ovat kyllä tällä hetkellä utopiaa, sillä huoneen toisen puolen valloitti eilen aamulla poikani, joka tuli taas omin eväin kotiin Joulun viettoon. Eväinä hänellä on telkkari, tietsikka ja Xbox, kuten viime vuonnakin. Eilen illallakin nukahdin maailmansodan rauhoittaviin ääniin, tai mikä sota nyt lieneekään milloinkin noissa peleissä menossa... tuskin mitään erikoisen merkittävää - ehkä jokin jengien välinen taistelu - tiedä häntä.

---

Ulkona tihkuttaa niin jouluisasti vettä. Taidan lähteä käpöttelemään hetkeksi ulos ja vapauttamaan Romeon ulos. Se on taas ollut tallissa syömässä viherpellettejään.