maanantaina, maaliskuuta 26, 2007

Paistaa se päivä risukasaankin

Wau, eilisen päivän sää oli kerrassaan loistava! Ihanaa, että aurinkokin joskus paistaa tähän risukasaan, ettei tarvitse joka päivä vain ruikuttaa. Teimme tyttären kanssa kunnon lenkit hevosilla - hänellä ensin allaan Ísing ja sitten Vissa. Vissan kanssa meno näyttää välillä ihan tanssilta, kun poni ei millään malttaisi pyydettäessä pysähtyä, vaan tarjoaa pohkeenväistöä joka tilanteessa. Ísing taas on meko mukavan oloinen - yhden säpsyn se sai, kun tappajatintti hyökkäsi sireenipuskasta liian liki, mutta muuten meno oli tasaista ja mukavaa.

Lauantai menikin taas siihen, että nukahtelin päiväunia ja aamu- ja iltäpäivätorkkuja milloin minnekin. Olisi tyytyväinen, kun saisin jostain niin paljon energiaa, ettei yksi päivä viikonlopusta menisi pelkkään torkkumiseen. Ehkäpä, kun päästään vielä pitemmälle kevääseen...

---

Vaan nyt on maanantaiaamu ja kellojen kääntämisen vuoksi en ole kyllä pirteimmilläni. Eikä tunnu olevan peikkolapsikaan - pitää mennä katsomaan löytyisikö sille mistään virkistävää jääpalapussia tyynyn tilalle. Saisikohan sillä sen reippaammin liikkeelle?

Ei kommentteja: