tiistaina, maaliskuuta 20, 2007

Pakko mikä pakko

Pakkohan se on taas herätä ja liikkeelle lähteä. Sää ja yleiset tunnelmat eivät kyllä innosta pätkääkään lähtemään minnekään. Ilma on harmaa ja tuulinen ja olo jotenkin iloton.

Eilen oli taas agilitytreenit, kuten aina maanantaisin. Marju veti meille vauhdikkaat treenit, itse ilahduin siitä, kuinka mallikkaasti sain Marilynin kääntymään ja ylipäätään toimimaan. Tyttärellä ohjaus on ison koiran kanssa huomattavasti tarkempaa, homman onnistuminen on sekunnista kiinni. Hekin saivat kyllä muutaman todella onnistuneen pätkän aikaan. Ja rasti seinään, ilman puremia. Bondilla on tapana haukata aika reippaasti, kun se innostuu. Ikävä harrastaa käsivarret kipeillä mustelmilla.

Aamu on taas melkoisen rikkonainen, olen jo ainakin kolme kertaa herättänyt tuon tyttären. Joka kerta hän nousee istumaan ja ilmoittaa heränneensä. Kun palaan takaisin viiden minuutin päästä, siellä tuhistaan taas täydessä unessa. Voiskohan sen sängyn päälle virittää vaikka kauko-ohjattavan kastelukannun? Napista kun painaisi, niin neito saisi virkistävän lirauksen vettä kuonoonsa...

---

Mistä te muut saatte energiaa päiviinne? Minua ei ainakaan juuri nyt innosta mikään. Pitäisikö aloittaa b-vitamiinikuuri vai häh?

Ei kommentteja: