lauantaina, maaliskuuta 17, 2007

Puuhapäivä edessä

Lauantaiaamuisin yleensä olen tähän aikaan jo uudelleen unten mailla, mutta nyt juon tässä aamukahvia ja ajattelein kuittailla jotain tännekin taas. Hereillä olen siksi, että tänään on hallicupimme - agilityä siis - grande finale ja kohtapuoleen pitäisi lähteä sinne.

Eilen jo valmistelin Marilynin vauhtikuntoon trimmamalla suuren osan karvoista pois. Kyllä nyt pitäisi kulkea. ;) Tosin ongelmana tuon koiran kanssa ei koskaan ole ollut vauhti vaan lähinnä ohjauksen toimimattomuus.

Takatalvea taitaa sittenkin pukata, äsken kun olin aamuhommissa tuiskutti terävää räntää naamaan. Melko ällöttävää. Eilen juuri tytär meni illaksi ystävien luokse ja he virittelivät kevään ekaa grilli-iltaa riemuissaan kesän tulosta. Eikös sitä sanota, että kevät on kuin oikullinen nainen? Tai jos kukaan muu ei ole niin sanonut, niin nytpä tulin sen todenneeksi.

Illalla tulee vieraita, tai siis tuttuja tietenkin. - Omituinen sanonta tuo "vieraita". - Ukon tytär perheineen tulee iltaa viettämään. Katsastavat samalla itselleen tontinpaikkaa - heillä on haaveena omakotitalon teko tähän meidän kylään. Se on mukava ajatus, että muuttaisivat ihan lähelle. Ilmeisesti aloitus olisi ihan pian, kunhan saadaan paperihommat alta pois.

Iltapäivällä menemme katsomaan toissapäivänä syntynyttä naapurin pikkutyttöä sairaalaan. Täytyy muistaa ottaa kamera mukaan, jos saisi muutaman kuvan vaikka pikkusormista. Minusta vauvoissa melkein ihaninta ovat pienen pienet kädet ja aivan kävelemättömät jalkapohjat.

Joten, kun tässä katselen päivän ohjelmaa, niin puuhaa on aivan riittävästi. Toivottavasti tulee mukava päivä - ja mikä ettei tulisi?

Ei kommentteja: