maanantaina, huhtikuuta 02, 2007

Leskenlehtiä


Oho, viikko on taas vierähtänyt. Ilmeisesti muun kevätväsymyksen rinnalle on tullut pieni blogiväsymys, kun mitään ei ole tullut kirjattua tänne.

Kevät kuitenkin etenee huimaa vauhtia. Eilen bongasin jo navetan päädystä ihan omat leskenlehdet. Kevään ekat leskenlehdet bongasin autosta Tarvontien viereltä. Tuo keltainen kirkas väri loistaa kauas muuten harmaasta maasta. Minikokoisia aurinkoja maahan tippuineina. Saavat aina hyvälle tuulelle.

Välillä tuntuu, että elämä soljuu tasaisen harmaana päivästä toiseen, viikosta toiseen - joka aamu ja ilta ja päivä ihan samaa, just sitä samaa kuin eilenkin. Se on varmasti yksi syy tähän blogitaukoon. Ajatuksetkaan eivät oikein lennä korkealle, kun tallaa tasaisen harmaata arkea eteenpäin.

Onneksi edessä on pari nelipäiväistä työviikkoa. Pääsiäisen pitkä viikonloppu tekee varmasti hyvää. Tosin viimeaikoina viikonloppujen suurin vaihtelujen tuoja on ollut se, että päivän mittaan vaihdan sohvaa, jossa otan torkut. Aamupäivä-, päivä- ja iltapäivätorkut. Hohhoijaa.
---

Miksi muuten tuon kukan nimi on leskenlehti?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sen lehdet kasvaa vasta joskus kesällä kun kukat on jo kuolleet pois. Siksi kai nimi.

#krissenjutut -blogi kirjoitti...

Googletit, selvästi ;) - no, onhan sekin jonkinmoinen taito :)

Anonyymi kirjoitti...

No enhän. Perusasioita. Mutta minkäs mie sillä mahdan jos oot asunut pahvilaatikossa etkä vaan tiijä. :P