lauantaina, huhtikuuta 14, 2007

Kevätpäivän taidepläjäys

Yksikseni istuskelen (onneksi en yskiskele) ja poikkeuksellisesti ajattelin kirjata vielä iltapäivän ja illankin tekosia tänään.

Puolilta päivin tehtiin pitkä ratsastusretki. Tytär Isingillä, sen kanssa ei ollakaan koskaan tehty yli tunnin lenkkiä. On vielä hirmuisen kuuma, joten pikkuhepo sai todella hien pintaan. Kyllä se on järkevä ja mukavan oloinen ratsastettava. Ihanaa.

Elina, Doris ja Mila piipahtivat iltapäivällä kyläilemassä ja heidän stoorit ja kuvat voit lukaista tuolta. Oli kiva saada seuraa - sattuneesta syystä on hieman yksinäistä kotona nyt.

Ostin yhtenä päivänä pajutyökirjan - tätä kirjaa ei ehkä olisi kantsinut mainita, koska nyt aion julkaista äsken (huom! selvin päin) tekemäni kukkatuet.

Tämä ensimmäinen ei kertakaikkiaan pysynyt muodossaan ilman runsasta paalinarumäärää. Ajattelin, että kun se on "muotoutunut" irrottelen ne pois ja katsotaan, räpsähtääkö koko viritys iloisesti.

Toinen pikkutelele ei narua kaivannut. Siitä tuli tämmöinen. Taiteellinen vaikutelma hyvin lähellä yhdeksikköä, vai mitä?

Pääsisiköhän missään edullisesti pajutyökurssille?
Sitä kirjassa olevaa riippumattoa en nimittäin ainakaan ihan heti ala tehdä...
Voisi lepääjälle tulla vaikka vammoja... :D





Ei kommentteja: