tiistaina, huhtikuuta 24, 2007

Harmaa tiistai

Aamu valkeni taas tasaisen harmaana - iltapäiväksi on kylläkin luvattu aurinkoa ja lämmintä - saas nähdä, onko meittiä huijattu kumminkin...

Eilen oli viimeiset hallissa pidettävät agilityharkat ja olin oikeastaan tyytyväinen Marilyniin. Siitä on tullut kohtuullisen kuuliainen ja viime aikojen totaaliset yhteyskatkokset olivat poissa. Pari mukavaa 14 esteen rataa tehtiin. Kiitokset Virvelle tästä hallikaudesta, paljon ollaan saatu oppia ja toivottavasti osattu ottaa sitä jonkin verran vastaankin.

Nyt alkaa muutaman viikon agilitytauko ja sitten taidamme siirtyä Minnan ohjaukseen. Mukavaa, kun pääsee harkkaamaan ihan naapuriin. Haaveilin jo, että menisimme polkupyörällä harkkoihin, niin saisin itsekin edes aavistuksen verran liikuntaa.

Jos on itselläkin tylsiä päiviä, niin millaistahan olisi olla pieni koira, joka päivästä toiseen istuisi ikkunassa lintuja tiiraamassa? Tylsistäisiköhän se lisää?

Tosin tämä pieni epeli osa ottaa ilon irti juoksuliinassakin olosta, Viihtyy hyvin pihalla ja välillä retuuttaa naruaan ihan tosissaan. Koskakohan se menee poikki ja oikea riemu repeää, kun pääsee metsään lintuja jahtaamaan?

No, ei auta, nyt on taas mentävä oli aamu harmaa tai ei, työ ja velvollisuudet kutsuvat.

Ei kommentteja: