sunnuntaina, huhtikuuta 15, 2007

Hevostelusunnuntai edessä

On sunnuntaiaamu, ilma on niin lämmin ja aurinkoinen, että luulisi olevan jo kesän. Tulin aamukahvin kanssa tähän koneen äärelle ennen kuin lähdemme tyttären kanssa Ypäjälle issikkapäiville.

Harmillisesti kaikki kivat menot osuvat aina päällekäin - tänään olisi ollut myös Kotkassa Agi-Kotkien ja Lägin välinen agilitymaaottelu ja sinnekin olisi ollut kiva mennä. Nyt vaaka kuitenkin kallistui issikointiin, kun noita issikkajuttuja kuitenkin on tosi paljon harvemmin.

Eilinen ratsastusretki muuten oli ottanut Isingin voimille, se nukkui monta tuntia pihalla auringossa melkein niillä sijoillaan. Toivottavasti se kunto alkaa siitä kohota ja vartalo muotoutua sellaiseksi, että sille saa joskus jonkin satulankin sopimaan.

Päätin liittää tämän päivän kuvaksi tämän tyttären varsin mukavan otoksen viime maanantailta, jossa Félagi ja Ísing nuhjaavat jotain yhdessä.

Kuvassa on selvästi kevättä ilmassa. Hevostarha on keväisin paljon vilkkaampi, kun tammojen kiimat tekevät ne hieman levottomiksi ja vingahteleviksi.

No, pitemmittä puheitta pitää lähteä herättelemään tytärtä ja keräillä hiukan kamoja kasaan lähtöä varten.

Aurinkoista ja mukavaa päivää muillekin!

Ei kommentteja: