maanantaina, huhtikuuta 16, 2007

Maanantai tuli taas liian pian

Taas ne on laittaneet maanantai-aamun liian aikaisin, olisi voinut tulla vaikka pari päivää myöhemmin - mihin saa valittaa?

Eilinen Sihy-päivä oli pieni pettymys fasiliteettien osalta: katsomopaikkoja oli ehkä neljännes siitä, mitä olisi tarvittu ja kuulutukset eivät kuuluneet. Johtokunta voi tietenkin syyttää Ypäjää siitä, että maneesi vaihdettiin, mutta todennäköisesti itseään siitä, ettei vaatinut paikalle ainakin kahta siirrettävää katsomoa. Katsomon koon nähtyään pystyi kyllä heti päättelemään, että tila ei riitä.

Ohjelma-anti oli aivan sitä, mitä odotinkin. Anki-tallin pikkuratsastajien kanssa oli puvustuksessa nähty paljon vaivaa. Ihanat siivet ja kukkaset ratsastajatytöillä oli.

Erityisen ihanat olivat nuo hopeapallosarvet hevosilla. Mukavaa, että vaivaa jaksetaan nähdä.

Aika ristiriitaisia tunteita aiheutti esteratsastusnäytös. Katsomon joukosta kuului ilkeitä huutoja siitä, kuinka hevosta pitäisi aina ensisijaisesti ajatella ja kuinka tätä ei sitten kokeilla kotona. Hevonen liikkui kuitenkin aivan tyytyväisenä, estekorkeus oli maks 60 cm ja ratsastaja ei mitenkään tömähdellyt. Tarkoituksena oli näyttää, miten monipuolinen issikka on, sillä voi myös hypätä esteitä eikä vain askellasjiratsastaa.

Fengur frá Shuluholti ihastutti taas peikko-otsatukallaan ja harjallaan. Onhan se tosin muutenkin upea ori, mutta tuo jouhien määrä tekee siitä varsin näyttävän.

Mutta tosiaan, on maanantaiaamu ja pitää taas lähteä hoputtamaan omaan peikkotyttöään koulua kohti.

Kylmä ei ainakaan pitäisi tulla, sääennuste oli +15C - +20C. Melko hurjaa tähän aikaan vuodesta!

Ei kommentteja: