maanantaina, huhtikuuta 30, 2007

Wappuaatto

Aamukahvia tässä siemailen, kohta pitäisi lähteä töihin. Onneksi taas huomenna on vapaapäivä, niin meneminen ei tunnu niin masentavalta. Muu perhe jää nukkumaan ja se tietenkin vähän kadehduttaa..

Viikonloppu meni taas nopeasti ja mukavasti. Lauantaina tein pienen ratsastuslenkin heposella. Lenkin jälkeen teimme tyttären kanssa yhdessä tonnikala-katkarapupiirakkaa. Sellainen yhdessä leipominen on niin yleistä meillä, että tytär tuumasi, ettei tiennyt minun osaavan leipoa.. hmmm... no vastahan tuo on 17-vuotias. Ei sitä kaikkea kerkiä heti näyttää. :D

Sitten kuskasin tyttären ja Ransun agilitytreeneihin. Tehokkaat ja mielenkiintoiset olivat taas Jaakon treenit. Treenien jälkeen menimme naapuriin katsomaan seitsemää pientä porokoirapalloa. On ne vaan niin lutuisia, koiranpennut. Sääli, ettei niitä voi kerätä taloa täyteen saamatta samalla taloa täyteen pissiä ja kakkikikkareita.












Sitten kiireesti hakemaan poikaa lomakuljetusbussilta. Nyt hän tuli ekaa kertaa Haminasta. Uskomatonta, poikani pääsi RUK'iin. Uskomatonta, poikani halusi RUK'iin. Armeija on tehnyt kaverille hyvää, painokin on tippunut ainakin 10 kg.

Sunnuntai menikin sitten ratsastellessa (tytär hyppeli esteitäkin naapurin kentällä, hauskan näköistä) ja ruokaa laitellen. Poikakin tuli päivällä lihapatojen ääreen.

Grr, uskomattoman vaikea saada kuvat kauniisti tähän vehkeeseen. Nyt en jaksa säätää enää yhtään, vaan lähden laittamaan konsulttihyntteet ylle, jotta pääsen joskus kotiinkin. Turuntie on kuulemma aivan tukossa, pitänee mennä Veikkolan kautta, vanhaa Turkutietä töihin.

Mukavaa vappuaattoa, ottakaa iisisti.

Ei kommentteja: