perjantaina, helmikuuta 22, 2008

Turhaa löpinää

Olenkin ollut tällä viikolla yllättävän ahkera bloggaaja. Joskus sitä kirjoittaa vain, kun on jotain sanottavaa ja toisinaan ihan vaan huvikseen löpisee olemattomia.

Tänään on taas mahtavat hiihtolomakelit. Kun tulin tallilta hepoja ruokkimasta ja menin tukanpesuun, sitä ei olisi tarvinnut kastella lainkaan. Ihan pikkuisen tuli taas kylmää vettä niskaan. Hyvä uutinen näillä keleillä on se, ettei pissapojan säiliö ollutkaan haljennut, oli taas sulake palanut ja säiliö oli umpijäässä. Säiliön täyttöputki vuoti kyllä, mutta se vaiva poistui, kun jää lakkasi pullistelemasta.

Lueskelin tuossa aamutuimaan muitakin blogeja ja erityisesti Marjun ongelmaa saada vapaaehtoisia hallicup-pääpäsmäreiksi. Tuo vapaaehtoisten saaminen on tosiaan ikuisuusongelma, mutta toivon silti, ettei hallicup-toiminta lopu seurassamme. Ehkä pääjehut voisi sopia etukäteen/cuppi jo kauden alussa, jottei vastuu roikkuisi ilmassa, kunnes siihen joku tarttuu. Pitänee ilmoittautua vapaaehtoiseksi ainakin yhden cupin järkkääjäksi, ettei homma kuole kasaan. Huomataankohan vapaaehtoisuuteni täältä vai pitäiskö ihan virallisesti ilmineerata itsensä? Saas kattoo...

Tänään on luvassa hieman erilainen työpäivä, iltapäivällä on tiimipalaveri ja sen jälkeen menemme keilaamaan tai hohtokeilamaan. Yhtään ei nappaisi, sohvaperunointi tuntuisi paljon kiinnostavammalta, mutta kaipa se on mentävä.

Ja töihinkin pitäisi taas jaksaa... Voi, miten paljon kaipaankaan aurinkoa, siitä saattaisi saada hieman energiaa elämään.

---

Älä kuluta kallista aikaasi kysellen 'Miksi maailma ei ole parempi paikka?' Se on ajan haaskausta. Kysyä pitäisi 'Kuinka tehdä siitä parempi?' Siihen on olemassa vastaus. - Leo F. Buscaglia

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu, välillä seuratoimintakin väsyttää kaikessa mukavuudessaan. Mutta sehän on hyvä, jos me kaikki nyt herätään ja aktivoidutaan yhtä aikaa, eikö olisi jännää nahistella siitä, kuka SAA järkätä seuraavan HalliCupin! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Huomattu on! Odota vaan, niin pian (tai siis ensi kaudella) nakki napsahtaa ;)

#krissenjutut -blogi kirjoitti...

Jotenkin aavistin, että tämä ilmoitukseni saa aikaan säpinää. :D

Vinkvink: Kaisa L olisi myös hyvä organisaattori, pyrkii työelämässä jopa projektipäälliköksi. ;)