tiistaina, tammikuuta 02, 2007

Uusia piirteitä

Uusi vierahuoneemme saa ihmisistä uusia piirteitä esiin. Huoneessa on nyt asustellut kahdet vieraat: poikani ensin joulunaikaan ja ukon vanhin tytär perheineen Uuden Vuoden yön. Ai mitä piirteitä? No, poikani kotiin lähtiessään pakkasi mukaansa huoneen verhot. Katariina taas pakkasi huoneen maton matkaansa. Omituinen juttu. Saas nähdä, mitä seuraava vieras vie mennessään? ;)

Marilynkin yllätti Uuden Vuoden yönä. Jossain vaiheessa ilmeisesti joltain oli mennyt ulko-ovi huonosti kiinni, koska Marilyniä ei yhtäkkiä löytynyt mistään. Ulkona satoi kaatamalla ja raketit räiskyivät taivaalla melkoisella paukkeella. Pihalla ja ajotien varrella paloivat ulkolyhdyt ja isot jätkänkynttilät. Ajattelin, että pikkukoira on taatusti pelästynyt tuota menoa ja häipynyt kauas. Huolestumistani peitellen ryntäsin ovesta ulos melkoinen namipalavarasto taskussani ajatellen, että tulee mukava yö pikkukoiraa etsiessä. Vaan mitäpä tapahtui? Huutaessani koiraa nimeltä, se juoksi mäkeä ylös suoraan syliini. Arvatkaapas, saiko se palkakseen jackpotin herkkuja?

---

Vuoden 2007 ensimmäinen työpäivä on edessäni. Todennäköisesti vuodesta tulee erilainen ja haasteellisempi kuin edellisestä, koska myös työt vaihtuvat hieman toisenlaisiin.

Nautin elämästä. Erityisesti aamuisin, jolloin alan toteuttaa uutta ja lujaa päätöstä. - Anais Nin

Ei kommentteja: