sunnuntaina, tammikuuta 14, 2007

Blogitauon paikka?

Pitäskö pitää pieni blogitauko? Aika tylsää juttua nimittäin syntynyt viime aikoina.

Voisinhan toki laittaa tähän päivän sään: 0,8 astetta Celsiusta, pilvistä. Lumitilanne: 3-4 cm.

Eilisestä: Onkohan kellään muulla samaa ongelmaa Jumboon mennessä. Itse en nimittäin koskaan osu sinne ekasta liittymästä, vaan posahdan aina sadatellen ohi. Tytär sanoi jo lähtiessä, että "se on se ostoskeskus, jonka ohi aina ajat". Niin oli eilenkin. Naurettavaa.

Illalla ajellaan tapaamaan poikaa Säkylään. Unohti laturinsa kotiin, ruoja. Mitähän kaikkea hänellä oli mukaan otettavien listalla: 1) rahaa, 2) laturi, 3) palvelukseenastumismääräys. No, ei kaikkea voi muistaa :D. Toisaalta mukavaa mennä katsomaan, millainen on nykypäivän sotku. Olen sellaisessa ollut varmaan viimeksi jotain 30-vuotta sitten.

Päivä ei oikein ole vielä lähtenyt käyntiin, istun tässä vielä aamukahvilla. Ihan mukavaa olla joutilaana. Kerään intoa ratsastuslenkkiä varten. Yritän muistella, kauanko siitä on, kun olen viimeksi ollut hevosen selässä. Varmaan kolmisen viikkoa. En kyllä ihmettele asiaa yhtään, pimeää ja märkää on riittänyt ja viikonloput ovat menneet muissa puuhissa. Eilinenkin kauppakierros vei kaikki mehut ja tassut olivat kävelystä kipeät.

Mutta kaipa minä kohta jaksan lähteä...

---

Aloita ja epäonnistu aina uudelleen. Joka kerta kun epäonnistut, aloita taas alusta ja kasvat vahvemmaksi kunnes olet saavuttanut päämäärän - et ehkä sitä mikä aluksi oli mielessäsi, mutta päämäärän jonka muistat mielelläsi. - Anne Sullivan

Ei kommentteja: