lauantaina, joulukuuta 30, 2006

Vapaa-ajan ongelmia?

Jee, taas kolme päivää lomaa! Villi veikkaus kuitenkin on, että kovin levännyt en tämän viikonlopun jälkeen ole. Sen verran on tiedossa puuhaa.

Tänään on agilityseuramme sisäiset mestaruuskilpailut. Jotenkin salaa toivon, ettei osallistujia olisi hirveästi. Olen lupautunut töihin kisoihin ja se tarkoittaa sitä, että siellä saa olla koko kilpailun ajan. Miksi ihmeessä vapaaehtoisia ei koskaan ilmaannu enempää kuin kourallinen?

Osallistumme Marilynin kanssa taas mölliluokkaan. Pitäisköhän tehdä sellainen Uuden Vuoden lupaus, että emme kisaa enää mölleissä, kun Marilyn täyttää ...hmmm... vaikkapa ...hmmm... kahdeksan vuotta. ;) No, sehän on vasta 2 ja puol. Tuskin esteet oppinut ja nekin huonosti. :) Koulutusohjaajan painajainen: Kokenut ohjaaja, jolla on motorinen pyllistelyhäiriö ja hitaat liikkeet ja suunnattoman aktiivinen koira. :D

Huomenna on sitten vuoden viimeinen päivä. Talo täyttyy vieraista - 10 henkeä yhdessä juhlimassa. Tulee kivaa. Toivon ainakin niin.

---

Mutta nyt pitää kiitää, uni taas maittoi liiankin kanssa. Siitä pitää kyllä olla onnellinen, että saa nukutuksi. Monesta muustakin itsestäänselvästä asiasta pitäisi osata nauttia niin kauan kuin ne omaa.

Ei kommentteja: