sunnuntaina, joulukuuta 24, 2006

Aattoaamua

Tällä taas, aamukahvilla.

Takanani sohvalla rönöttää poikani, joka tuli Joulua viettämään kotiin ja otti "omat eväät" mukaan: Xbox 360 ja 32" LCD-telkku asustelevat nyt tuossa työhuoneen kirjahyllyssä kuulemma tapaninpäivään asti. Räiske on kuin ennenvanhaan, kun poika asui kotona. Luulisi, että on maailmansota käynnissä ja niinhän se varmaan onkin. Tytär olisi halunnut, että on myös jotain kivoja hyppelypelejä, mutta ei löydy - sotaa ja rähinää vaan. Silti mukavaa, että poika on useamman päivän paikalla.

Olkkarin sohvalla rönöttää ukko, katsoo jotain remonttiohjelmaa ja tytär taitaa vielä nukkua.

Eilen illalla tehtiin pieni naapurikierros, vietiin lähellä asuville agility-ystäville joulukukkaset ihan pienimmille vietiin lahjuksetkin. Minnan ja Jarin Emmi-tyttö oli ujolla tuulella ja kiersi rastatukkaista tytärtäni ympäri ja ympäri, mielessä selvästi se, että pitäisi päästä kokeilemaan hiuksia. Lopulta uskalsi ja oli ihana, kun välillä piti käydä äidin jalan juuresta hakemasta rohkaisua.

Katjan ja Mikan Emma taas oli saanut Fazerin sinistä suklaata ja oli selkeässä sokerihumalassa ja hyppi ja juoksi ja hyppi ja juoksi ihan villinä. Olen aina luullut, että Emma on rauhallinen ja hillitty eikä juuri juoksentele, mutta elinen totuus näytti tosiaan toisenlaiselta.

---

Mutta, nyt taitaa olla aattoaamun rauha ohi. Keittiöstä kuuluu äkeää murinaa, kun akka ei ole tekemässä jo viime hetken siivoja, jos vaikka tulee vieraita taloon kohta. Joulun tunnelmia. ;) Iltaan mennessä on varmasti jo rauhallisempaa.

Sitä odotellessa. Hyvää Joulua Kaikille!

Ei kommentteja: