perjantaina, joulukuuta 01, 2006

Lopeta jo!

Taas voisi ihmetellä sitä, että kuu vaihtui. On joulukuu jo. On kuraista ja sateista ja lämmintä on +7C. Mikähän tähän auttaisi?

Minä tiedän tämän: Nyt täytyy kyllä meikäläisen kieltää tuo vesisade ja lämpöaalto, eihän se muuten lopu ikinä. Taisi olla virhe tuolla aiemmin, kun sanoin, että "Antaa sataa vaan". Nyt siis käsky kuuluu: "LOPETA! HE-TI!"

Eiköhän tuo auta. :D

---

Onneksi on jo perjantai - tällä viikolla sen tuleminen kesti minusta kauemmin kuin muina viikkoina. Olisi kiva, jos tuo ajatus tarkottaisi sitä, että olisin saanut enemmän aikaiseksi, mutta totisesti ei tunnu ainakaan siltä.

Tosin onhan sitä jotain saatu aikaan. Lägin kisoissa Kennelpoika lainasi autoani ja huomautti, että siellä vilkkuu jakoavaimen kuva kojetaulussa. Kertoi, että se tarkoittaa sitä, että määräaikaishuollon aika on ohitettu. No, just niin, totta kai tiesin sen ja sanoinkin hoitavani homman asap. Kisat oli 5.11 ja ajan jotain 1000 km viikossa. Tänään vien tuon auton huoltoon. Melko reipasta toimintaa, vai mitä? ;)

---

Kohta pitää rientää vaihtamaan konsulttihyntteet ylle, että pääsen asiakkaan kanssa palaveeraamaan... Josta muuten tupsahti mieleen tuo asianmukainen pukeutuminen. Tässä päivänä muutamana kerroin siitä, kuinka joskus hävettää, kun on mutaiset kengät työpaikalla. Kerran muistan puolestaan, kun joku nauroi agilitykentän laidalla asiallista tyyliäni, kun minulla oli jakkupuku ja pikkukengät agilityharkkojen kouluttajana. Taisi puku mennä pesuun, kun joku kuolaava iso koira kävi tassujen ja naaman kanssa kiittämässä koulutussessiosta. Aina ei aikataulut mene ihan suunnitelmien mukaan...

---

Eikä mene tänäänkään, jos en lähde kiitämään. Mukavaa pikkujouluviikonloppua kaikille!

Ei kommentteja: