sunnuntaina, lokakuuta 06, 2013

Suloinen sunnuntai

Päivä valkeni taas hurjan kauniina.  Tosin iso osa aamupäivää meni sisällä velttoillessa, mutta kerrankos sitä sellaistakin.  Sain sentään akvaarioiden vedet vaihdettua ja jotain pikkupuuhaa tehdyksi ennenkuin Kaisa tuli kahden aikaan iltapäivällä ratsastamaan.

Tammat olivat hurjan reippaita, mutta eivät liian.  Ilma oli ainakin 14C lämpöistä, joten molemmat tammat hikosivat aivan hirveästi.  Kun tulimme normilenkiltämme ne puuskuttivatkin aivan kiitettävästi, mutta hengitys palautui nopeasti normaaliksi.  Se kertoo, etteivät nuo menopelit kovin huonokuntoisia ole, vaikka ovatkin melko pulleita (noin ystävällisesti ilmaistuna).

Markku on tehnyt viikko sitten meille uuden puomin ja Kaisa laskikin leikkiä, että testataan sen kestävyys kahden tamman kanssa.  Niinhän sitä sitten tehtiinkin, kun Vissa jostain syystä sai pieniä vetopaniikkeja.  Hyvin kesti sekä riimu että puomi, vaikka tamma vähän tempoilikin.

Tässä Isíng puomilla muutama päivä sitten, tänään ei loimia tarvittu

Kaisan ottama kuva lenkin varrelta, ihanat syysvärit
Eilen poksahti rikki keittiössäni muutaman vuoden ollut yrttien vesikasvatuslaatikko (lue: yrttien kuivatus/rusketusvehje)  ja heti piti rynnätä kauppaan ostamaan uudenlainen. Toivottavasti tämä Fiskarsin uutuus on toimivampi.

Ihan jo pienen valonlähteenkin vuoksi tykkään pitää tällaista ikkunalla.
Alan jo tottua nelipäiväisiin työviikkoihin, enää en sunnuntaiaamuna kuvittele, että on jo maanantai.  Nyt jo alkaa välillä tuntua siltä, että maanantai tulee liian pian.


Ei kommentteja: