perjantaina, lokakuuta 04, 2013

Hyväntuulen päivä

Tänään aamu valkeni uskomattoman kauniina, ruoho oli vaaleassa kuurassa ja taivas sininen, matalalla leijui kevyttä usvaa.  Niin kaunista, mutta ekalla aamureissulla ei kameraa.  Mielikuvitelkaa. 

Aamukahvin jälkeiselle ulkoilulle otin jo kamerankin mukaan ja eipä se sää ja luonto ollut rumemmaksi muuttunut.

Myöhemmin aamulla oli kaunista myös.

Disa haukkuu ja Isíng ei viitsi edes nousta. 
Mahtaa Disaa harmittaa, kun kumpikaan tammoista ei juurikaan piittaa, vaikka se yrittää haukkua parhaansa mukaan.  Pikkuisen Isíng pyörittää häntää, kun sitä harmittaa moinen louskutus, mutta ei se kyllä vaivaudu ylös nousemaan.

Kun sain aamukahvit kitusiin ja verenkierron käyntiin, kävin Isíngillä vakiolenkin Kiviojantietä ja Saarikontietä lammaslaitumen kautta kotiin.  Olen niin iloinen, kun Isíng on taas kavioistaan kunnossa ja sillä voi ratsastaa.  Tamma oli mukavan pirtsakka, mutta yhteistyöhaluinen.


Mun oma tuulitukka
Ratsastuksen jälkeen Isíng oli ihan kunnolla hiessä, joten päätin laittaa sille toppaloimen, ettei selkä jäykisty.  Loimi on kyllä hurjan likainen, mielessä kävi sen pesettäminen, mutta kaipa tuo lämmittää tuollaisenakin.

Lopultakin tallinpihaan on saatu puomi sen lahonneen ja hajonnen tilalle.
Tässä vielä iltakuuden taivasta - aurinko paistaa pilvien päällä.
Illan ohjelmassa ei kummempia, iltapalaksi bratwurstia ja telkkariohjelmat näyttävät olevan aika luokattomia.  Löhöilen silti sohvalla ja otan rennosti.

Ei kommentteja: