keskiviikkona, lokakuuta 02, 2013

Hei, me reenataan!

Tänään alkoi Lägin syyskausi treenihallissa Muijalassa.  Minulla oli alunperin vain vuorotellen Disalle ja Kleppalle treeniaika, mutta toisen vahinko on toisen onni ja poisjäännin vuoksi sain tänään molemmille paikat.

Kleppa harjoitteli ensin pussia, kangasta ei saanut yhtään laskea vielä, mutta hiljaa hyvää tulee.  Uusi paikka ja uudet ihmiset saivat Kleppan stressimittarin (lue: kielen) aika pitkäksi.

Disa teki vuorollaan puomia, hyppyjä ja putkea.  Ensin se ei muistanut ollenkaan, että se osaa puomin, vaan teki sitä 10 cm kerrallaan namitettuna.  Sitten, kun se muisti, se ei olisi muuta tehnytkään.

Sitten Kleppa harjoitteli vielä kahta hyppyä ja putkea ja etenkin putki on hyvinkin mieleinen.   Kaksi hyppyä perätyksin on pikkuneidille hieman liian vaativaa.  Pakko sanoa, että liian ahkera en ole ollut, muutaman päivän päästä neito tulee jo 9 kk ja ollaan kyllä niin alkeissa kuin voi olla.

Mukavaa oli silti, kiva porukka.  Halli on kovin pieni, mutta eiköhän siellä perusharjoituksia saa tehdyksi. Toivottavasti saamme Lägin oman hallin jossain vaiheessa aloitetuksi ja valmiiksi.

Välkyt takaluukussa lähdössä kotimatkalle
Ja pieni lisäys vielä: koskaan ennen ei ole nokialaisen navigaattori niin pahasti mua vedättänyt, ajatti mua hallin korttelia pari kertaa ympäri, kunnes tajusin, ettei niin pääse perille ja aloin etsiä kännystä normikarttaa ja löysin sillä lailla perille.  Onkohan maailmassa joku ressukka, joka ajaa itsensä ihan pyörryksiin moisen navigaattorin vuoksi?

Ei kommentteja: