sunnuntaina, lokakuuta 06, 2013

Letkeä lauantai

Eilinen päivä kului melkoisen nopsaan.  Aamupäivä meni normihommissa ja kaupoilla.  Iltapäivällä ensin Hestneistin vuosikokouksessa ja sen yhteydessä pidetyllä luennolla koskien ratsastajan istuntaa ja miten siihen voi harjoituksilla vaikuttaa.  Julia lupasi jatkaa käyntännön jumpparyhmällä, joka yritetään saada aikaan vielä syksyn kuluessa.

Kokouksen jälkeen pyyhkeet kassiin ja ukkokullan kanssa hyvien ystävien rantasaunalle saunomaan ja grillin antimista nauttimaan.  Sen verran oli kolea ilma ja hyytävä tuuli, että vaikka lähes aina käytän saunasta uintimahdollisuuden hyväkseni, niin nyt ei todellakaan tehnyt mieli uimaan. Hyrrr. Vana Tallinna lämmitti mukavasti kroppaa ja ruoka oli maittavaa.  Ihanaa, kun mauste- ja salaatinkastiikkeet ovat itsetehtyjä. 

Menomatkalla piti pysähtyä ihailemaan Miina Äkkijyrkän Woima-sonnia, joka hiljakkoin on siirretty Hyrsylän mutkaan. Kyllä se on komea!  (Hienompi paikka sille kyllä olisi ollut lähellä oleva Millolan herefordlehmien laidunrinne, sääli ettei tilanpitäjä Mikko tuota ajoissa tajunnut.)

Woima-sonni on kyllä upea!

Menomatkalla rantasaunalle on tällainen upea koivukuja.  Syksyväreissä se on todella kaunis.

Tulee rauhaisa olo, kun katselee tällaista tietä
Kotona oltiin jo iltayhdeksän maissa, kyllä on railakkaita ja pitkiä nämä nykyiset iltajuhlat! 


Ei kommentteja: