tiistaina, tammikuuta 08, 2008

Talvi yllätti taas

Eilinen päivä meni harakoille päänsärkyä potien. Iltapäivällä sentään sain viskatuksi kuusen pihalle ja imuroiduksi neulaset (joita oli hämmästyttävän vähän). Illansuussa kävimme pojan kanssa kaupassa ja hain peikon pois autokoulusta. Kääkkistä, kohta peikko varmaan alkaa neuvoa minua ajaessani autoa. Sitä tuskin kestän.

Lumi yllätti taas Etelä-Suomen autoilijat eilen. Ainakin kahteen otteeseen oli Turunväylä suljettuna kolareiden vuoksi. En voi käsittää, minne talvisissa olosuhteissa ajamisen taito on kadonnut. Nykyisin kuitenkin autokouluunkin sisältyy liukkaan ajon kurssit sun muut. Silti edelleen lumen ja liukkaan tullen autot ajelevat miten sattuu. Mielestäni Etelä-Suomalaisten suurin synti on liian lyhyet etäisyydet ajettaessa. Tästä mielipiteestäni varmaan ukkokultani osaisi kertoa lisää, sen verran paljon aiheesta tulee jäkätettyä yhdessä liikkuessamme.

No, onneksi eilen ei tarvinnut lähteä liikkeelle, nyt se on taas edessä. Siinä on hammaskiille joillakin kovilla, kun purukalustoa kirskutellen painetaan menemään ruuhkassa.

Ei kommentteja: