perjantaina, tammikuuta 04, 2008

Ankeita aamuja?

Päivän säätiedotus: Nyt alkaa aamuinen taivas näyttää sellaiselta, kuin pitääkin. Tumman sininen, melkein musta, pilvetön ja täynnä tähtiä. Pakkasta 7,5 C. Vielä kun saisi maahan valkean peitteen, niin talvi alkaisi olla täydellinen. Lunta tarvittaisiin siihenkin, etteivät kasvien juuret jäätyisi ja paleltuisi kokonaan. Keväällä on ankeaa, jos näin käy. Lunta on kuulemma luvassa viimeistään ensi viikon alusta.


Kolmipäiväiset viikot ovat aika mukavia. Tosin juuri nyt ei edes tunnu siltä, että olisin ollut töissä vain kolme päivää. Kiertelimme eilen pikkupeikon kanssa Jumbossa ja sellainen on kyllä melkoisen väyttävää. Itselleni en ostanut kuin seinäkalenterin, peikko sai uudet lautailuhousut Karman pureksimien tilalle ja sujahtipa pakettiin vielä uusi lautailutakkikin. Vielä kun tulisi lautailusäät, niin paketti olisi täydellinen! Etelä-Suomessa ei tosin monta hiihtohissiä vielä liiku, mutta ehkä tämä pakkanen aukoo rinteitä piankin.


Tänään menee myöhään, ajatuskin väsyttää. Illalla on kokous ja tiedän sen venyvän ainakin puoleenyöhön. Vapaaehtoisen toiminnan varjopuolia, tavallaan. Usein kokouksissa on kyllä ihan mukavaa, toimintaan mukaan haluavat ihmiset ovat yleensä reippaita ja omintakeisia.


Pikkupeikolla vaikuttaa myös olevan ankea aamu - tosin nyt hän jo pääsi Karmaa ulkoiluttamaan, joten eiköhän tästä kohta lähdetä liikkeelle.


Tiedän erään, jonka aamu ei varmasti ole ankea: Pojallani on 0 aamua inttiä jäljellä! Tänään hänestä leivotaan vänrikki. Vuodet ovat yllättävän lyhyitä - tämäkin on mennyt kuin siivillä.

---

Älä lähe sittapörön matkaan,se viep sontaläjään


Ei kommentteja: