keskiviikkona, kesäkuuta 13, 2007

Vanha kroppa letkeänä

Eilen tuli testauksi tuo kylpytynnyri. Täyttö kesti kolmisen tuntia - tein sen kolmessa erässä, ettei kaivo tyhjene ja pumppu kuumene liikaa. Kaivossa ei näkynyt mitään vajetta veden määrässä, kun ukko sitä illalla tiiraili. Hyvä niin.

Lämmitys tasi kestää toiset kolme tuntia. Uudelleen viran saanut vanha vauvan kylpymittari - äitiyspakkauksesta kahdenkymmenen vuoden takaa - näytti 41 astetta Celsiusta, kun ensimmäisenä kiipesin tynnyriin. (Kuvia kamerassa, mutta ei todellakaan täällä, luulisitte kumminkin mursun sinne yrittävän kiivetä ;))

Saattaa olla, että vesi oli liiankin lämmintä, mutta kyllä tuntui mukavalta kölliä siellä ukon, tyttären ja tyttären parhaan ystävän kanssa. Tunnin verran taisin viihtyä, tosin välillä piti kiivetä hieman jäähdyttelemään.

Mikäli ei tarvitsisi mennä töihin, olisin siellä nytkin. Aamulla mittari näytti nimittäin vielä 34C. Tiedän kyllä, mitä teen ekana vapaapäivän aamuna.

Tänä aamuna tosiaan kroppa tuntui jotenkin letkeämmältä ja notkeammalta kuin monina muina aamuna. Olipa se tosiaan oiva - nuorentava - lahja tällaiselle vanhalle akanrahjukselle. Ehkä jonain aamuna ei harteitakaan kolota.

Ei kommentteja: