lauantaina, kesäkuuta 09, 2007

Korjaussarja auttanee

Lääkäri epäili keuhkoklamydiaa tai hinkuyskää - antibiootteja ja yskänlääkkeitä peliin, niin eiköhän se tästä ala korjaantua. Ainakin parin tabletin jälkeen olo tuntuu paremmalta.

Eilen oli pihacuppi (agilityä) Minnan ja Jarin pihalla. Olin ajatellut juosta Marilynin kanssa radan, mutta uupumus iski ja sainkin varakuskiksi Marin. Marilyn sai pistellä tosi kovaa kyytiä ja meno näytti hyvältä. Tuo koira ei taida piitata mitään siitä, kenen kanssa se on. Sen verran itsenäinen otus se on, että kunhan tekemään pääsee, niin on kivaa. Kiitokset Marille, varmasti Marilyn nautti, kun sai juosta täysillä.

Olen näin aikaisin ylhäällä, koska lähdemme aivan kohta Haminaan tutustumaan pojan upseerikouluelämään. Onneksi on ilmastoitu automobiili.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti Marilyn ei ottanut nokkiinsa siitä, että neidin lihapullat löytyivät taskustani päivän päätteeksi. Ei ollut tarkoitus ryövätä niitä, vaikka Elksu & Valo olivatkin varmasti mielissään hajamielisyydestäni (parempiin suihinhan ne nimittäin lopulta päätyivät ;)).

#krissenjutut -blogi kirjoitti...

No ei kai se mitään huomannut - ja pikkuneidille tekee dieetti ihan hyvää. :)