sunnuntaina, kesäkuuta 17, 2007

Lapseton sunnuntaiaamu

Eilen pikkuinen lähti Islantiin. Pakkasi kaksi suurta kassia ja kamerarepun, ajoimme hänet lentokentälle ja sinne se meni. Tietenkin itkin tytön paidan melkein märäksi hyvästellessä. Silti luotan, että hyvin pärjää. Toivottavasti hänen kesästään tulee mukava ja ikimuistoinen.

Iloni oli valtava, kun aamulla avasin sähköpostini ja siellä oli pitkä teksti häneltä. Oli saanut tietokoneen tassuihinsa väliasemalla Reykjavikissä, missä odotteli jatkokuljetusta maatilalle, jossa tulee kesän viettämään. Olipa jopa ratsastanut jo jollain hevosella, kuulemma ihanan kuuliainen 5-vuotias oli annettu alle.

Itsekin kävin eilen pitkästä aikaa ratsastuslenkillä. Olen pitänyt jostain syystä taukoa ihan huomaamattani. Joko on ollut liian kuuma tai sitten ei, vaikea sanoa. Ihan mukavaa oli Félagilla tepastella Saarikon lenkki. Se oli jopa varsin reipas. Tauon kyllä huomasi siitä, että se hikosi kovasti. Lenkin lopuksi huuhtelin sen vesiletkulla, tuntui nauttivan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi että! Ehkäpä mullakin on joskus hevonen, jolla sitten voin lähteä lenkille, milloin huvittaa... Itsellämme ei ole puitteita pitää hevosta mutta lähellä on talli, jossa hevosta voisi pitää. Sanoinkin miehelleni, että ehkäpä sitten hevonen, kun ei tarvitse maksaa ainoatakaan hoitomaksua...Toivossa on hyväå elää=) On hevosista niin paljon menoja, jotta ei ole vielä varaa pitää hevosta. Ja kun mukulat pieniä, on se huoletonta ratsastaa toisen hevosella. Aikansa kutakin.
Mukavaa tiistaita teille=)

#krissenjutut -blogi kirjoitti...

Juu, onhan se ylellisyys, oma hevonen.
Muista kuitenkin, että elääkseen kunnosllista hevosenelämää se tarvitsee kaverikseen toisen kavioeläimen. ;) Meillähän asia ratkesi aikanaan siten, että ostin issikan ja shettiksen könttäkauppana.