perjantaina, huhtikuuta 20, 2007

Sade raikastaa

Eilisillan ja varmaan yönkin on satanut rankasti. Ilma on ihanan raikas ja heti huomaa, että on helpompi hengittää. Sade antaa varmaan melkoisen potkaisun kasvullekin. Tosin tänään on luvattu räntäsadetta ja sehän nyt ei ole kauhean kivaa.

Kivaa on se, että on kumminkin perjantai. Viikko onkin mennyt taas nopeasti. Miten ihmeessä saisi viikonlopun kulumaan hitaammin?

Tytär on aloittanut kampanjan koiran hankkimiseksi meille ja haluaisi malin. Minä en juuri sitä rotua tahtoisi, mutta mielelläni ottaisin vinkkejä vastaan mukavista, pienemmistä paimenkoiraroduista. Malin vikana on mielestäni rodun nykyinen tilanne: paljon näkee arkoja ja hermostuneita koiria ja hieman liian suureksikin tuon miellän.

Meillä koiralla on tilaa juosta ja varmasti koiran kanssa myös harrastettaisiin agilityä, joten mitäpäs rotua suosittelette? Kommentteja saa antaa ja vinkkejä hyvistä kasvattajista.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä suosittelen ehdottomasti Suomenlapinkoiraa. Ihana rotu, terve, monipuolinen, "helppo", ja suloinen.

Anonyymi kirjoitti...

No sehän on tietenkin kelpie!!! Eikö Mila muka ole teitä vielä hurmannut? Eikö riiviön ujot pusut vielä sulattaneet Maijaa? Täytyypä alkaa nyt käydä ahkerammin kylässä!

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan tämäkin on liian iso, mutta olen antanut kertoa itselleni paljon hyvää hollanninpaimenkoirista.