sunnuntaina, marraskuuta 05, 2006

Kuka pöhkö on tähän aikaan sunnuntaina hereillä?

No, agilityharrastaja tietenkin. :D Lähdössä kisoihin töihin.

Paikalla pitää olla kahdeksalta ja tästä ajaa autolla sinne vartin, mutta olen jo käynyt hoitamassa hevoset, ruokkinut koirat, keittänyt kahvit ja nyt yritän vielä herätä ennen liikkeelle lähtöä. Normaalit aamutoimethan voi hoidella kytkemättä varsinaisesti aivoja vielä päälle.

Aijoo, pitää laittaa auto pistokkeen päähän. Ulkona on miinus kuus astetta.

Testailin jo vaateusta, vaikutti riittävän lämpimältä, sillä tuli hiukan hiki kun kävelin tallille ja takaisin. Mun hommanahan on seistä paikallaan ja kuuluttaa, joten liike ei lämmitä.

Toivottavasti tulee kiva kisapäivä - yleensä on ollut.

---

Eilisestä: tapetit saatiin seinään. Poikanikin haettiin kaupungista auttamaan. Se söi ensin nuudeleita ja sitten se nukahti kolmeksi tunniksi. Sitten se ajoi tyttären kanssa valmiiksi lastatun kuorman huonekaluja navetan vintille odottamaan uusiokäyttöä. Kävivät yhdessä isovanhempia moikaamassa. Sitten poika söi taas. Sitten se rapsutteli Nittiä ja sanoi sitä omaksi rakkaakseen. Tytär kiilasi siihen väliin ja sai kanssa rapsutuksia ja kehuja. Tosi auttavainen nuori mies. Hohhoijaa näiden kanssa. Pakko näitä kumminkin on rakastaa, kun ne on itte kotona tehtykin.

Tytär sentään teki ruuan ystävänsä kanssa. Hyvää lihapataa tuli kaksi isoa padallista. (Tiiän mitä tänä iltana syödään,. ;)) Minä huutelin ruuanvalmistusohjeita läträtessäni tapettiliisterin kanssa, mutta ei se tytär paljon ohjeita tarvinnut.

Ukko asetteli tapetteja seinään, minä liisteröin. Huone tosiaan on valmis. Patteri vaan pitää laittaa uudestaan kiinni, pestä lattiat ja kantaa sängyt sisään, ni meillä on uusi makkari. Vähän verhoja ja verhotankoja pitää shoppailla. Ja tapetoinnista huolimatta voidaan jatkaa yhteiseloa yhteisessä parisängyssä. Jossain vaiheessa eilen en ihan uskonut sitäkään, on tuo sen verran tarkkaa ja hermoja kysyvää puuhaa. ;) Homman kunniaksi avattiin pieni kuoharipullo. Elämän pieniä huippuhetkiä pitää muistaa vaalia.

Ja voip olla, että tulee jonnekin aika outoon kohtaan taulu, mutta mitäpä siitä, yhdessä me amatöörit on tehty tämä talokin ja hyvin on kestänyt. :)

---
Mutta nyt tytärtä herättämään ja sinne agilitykisoihin.

Ei kommentteja: