torstaina, elokuuta 31, 2006

Yksinäisyyden poistoon

Ihan vaan lyhyesti: jos tunnet itsesi yksinäiseksi ja kaipaat välillä hyvää seuraa, niin on monia tapoja houkutella kivoja tyyppejä. Kerron tässä nyt aamukiireen vuoksi vain pari tapaa.

Ensinäkin on olemassa sellainen ihmistyyppi kuin "puutarhaintoilija" - hän on ystävänä mukava, koska hän ymmärtää luonnon ja rauhan päälle ja on yleensä melko kärsivällinen, koska hän on tottunut odottamaan, että talvi loppuu, siemen itää ja kasvi kasvaa.

Puutarhaitoilijoita on toki monia alalajeja, kuten se tyyppi, johon *melkein* itse kuulun, joka rakastaa nähdä, miten siemen itää, mutta jolla on suuria vaikeuksia ehtiä/jaksaa/motivoitua kitkemiseen, jolloin saattaa olla, että valmis tulos jää melko vaatimattomaksi.

Puutarhaintoilijan voi nimittäin houkutella paikalle hevosenlannalla. Sitä tavaraa taas minulla riittää ihan riesaksi asti, joten siinäpä oiva symbioosi. Puutarhaintoilija vie tavaran pois onnellisena ja minä olen yhtä onnellinen, kun pääsen enimmistä eroon. Lisäksi noutotapahtumaan liittyy mukavaa yhdessäoloa ja seurustelua, mikäli ystävälläsi ei ole liian kiire.

Toinen hyvä tapa houkutella puutarhaintoilijaa on raikas juoma. Kun naapurissa eleilevä intoilija saa hommansa hoidettua, hän mielellään pitää tauon tai lopettajaisiksi nauttii raikkaan juoman ja haluaa keskustella tekemisistään/suunnitelmistaan. Siitäkin kehkeytyy usein mukavia hetkiä.

Tietysti näitä molempia yhdessäkin voi käyttää ja keksiä jotain muutakin kivaa. Mielikuvitus vaan liikkeelle, kyllä se siitä... :)

Ei kommentteja: