tiistaina, elokuuta 15, 2006

Loma jatkuu - työn merkeissä

Olen lomalla - välillä ei tunnu siltä, kun hommailee noita taloustöitä.

Talomme on saanut taas pikkuhiljaa varsin boheemin sisustuksen (lue: on mielettömän sotkuista) ja olisi pakko saada asialle tehdyksi jotain radikaalia, jotta sitten voisi taas jatkaa samaa menoa ja talo saada uudelleen boheemin ulkonäön.

Tehtäviä jäljellejäävälle kaksiviikoiselle olisi talon sisäpuolella:
  1. pyykkipinoja (useampi kuutiometri, oikeasti) olisi viikattava ja laitettava vaatehuoneeseen tai komeroon
  2. vaatehuoneeseen tai komeroon tarvitsisi saada järjestys, että saisi sinne viikattuja vaatteita
  3. noin 500 valokuvaa albumeihein - kaksi albumia 1)vuoden 2006 kuvat ja 2)Islannin kuvat (ja ne 300 jotka jäi viime vuodelta laittamatta ovat kirjahyllyssä odottamassa...)
  4. pyykkituvan putsaus - ne pestävät vaatteet, joita kukaan ei enää käytä voisi arkistoida tai hävittää, sukkavarastoa voisi tarkistaa ja parittaa - sukkia on puhtaana pari pyykkikorillista, mutta ne eivät ole pareina
  5. tyttären vanhan huoneen tyhjennys ja sen muutto työ/vierashuoneeksi (tytär siis muutti uuteen huoneeseen jo lähes vuosi sitten ja vanha jäi 'tyhjilleen')
Tänään yritän saada tehdyksi tehtävän nro 3 ja samalla aloittelen tehtäviä 1, 2 ja 4 - tehtävä 5 olisi kiva, mutta tytär pyysi jälleen kerran armonaikaa omien papereidensa poisvientiin... kauan sitä ei enää heru, mutta kun on itselläkin tuota muuta puuhaa, niin olkoon...

Ei kommentteja: