tiistaina, elokuuta 29, 2006

Ei se tehnytkään kipeää

Siis töihin meno, se ei sattunutkaan. :) Jotenkin arkirutiineihin siirtyminekin on ihan ok. Taidan olla oikeasti ärsyttävän positiivinen - ainakin silloin kun en ole ärsyyntynyt jostakin. ;)

Sunnuntaipäivä meni myös mukavasti, ensin naapurin Katjan kanssa piiiitkästä aikaa yhteinen ratsastuslenkki. Se on aina mukavaa, kun mennään yhdessä lenkille ja ponitkin pitävät siitä, kun on seuraa. (Poniksi ei muuten issikkaa saa sanoa kuin hellyttelynimenä ja jos omistaa sellaisen ihan itse, issikka on oikeasti hevonen.)

Lisäksi tehtiin visiitti ystäväperheeseen Takakulmaan. Siellä olivatkin melkein kaikki paikalla, kun oli akan - sen perheen äitiä on varmaan aina sanottu pohjalaisittain "akaksi" - synttärit lauantaina Me vaan oltiin päivä myöhässä juhlista, mut saatiinpa ihan oma kakku :). Oli tosi rattoisaa, kun joimme yhdessä kahvia, rupattelimme, tarkastimme puuseetyömaan, kasvihuoneen ja kasvimaan. Kiva, kun jollain muullakin on samanlainen huumorintaju. Ja eri kiva nähdä, kuinka perhe pelaa yhteen, vaikka jokainen on ihan oma yksilönsä.

Mutta nyt pitäisi panna kone kiinni ja käynnistää auton moottori ja lähteä Tarvontielle Kehä III alle jonottelemaan töihin pääsyä. Se on erityisen rattoisaa puuhaa. ;)

Ei kommentteja: