lauantaina, marraskuuta 01, 2014

Marraskuu alkoi - upeat pilvimaisemat

On jo marraskuun ensimmäinen päivä, pöyristyttävää.  Aika kiitää kuin pikajuna, perässä en meinaa pysyä.  Ehkä olenkin jossain onni-moodissa, nautiskelen kaikesta hitaassa, onnellisessa tahdissa ja siksi tuntuu, että aika kiitää ohi.

Toki töissä on ollut kovinkin kiirettä, yksi projekti saatiin juuri eilen kunnialla päätökseen.  Siitä olen hyvin onnellinen.  Olen ylpeä siitä, että olen onnistunut ja on hienoa, että on sellainen olo, että asiakkaasta on saanut (ainakin melkein) ystävän itselleen.

Tänään erityisesti olen ihaillut upeita pilviä.  Mielettömän hienot näkymät aivan kotiportailta. Ylellisyyttä, jota ei ihan jokaisella olekaan!

Tällainen oli taivas, kun vein koirat aamupissille tänään.  Aivan huikeaa!

Kun lähdin ratsastamaan 10 maissa oli väri muuttunut tällaiseksi,
mutta edelleen taivas oli todella henkeäsalpaavan kaunis.


Sama näkymä, mutta lisäbonuksena heijastus lammestamme.
Töissä on tosiaan pitänyt hiukan kiirettä, kolmena viime viikkona olen ajellut Joensuuhuun työpalavereihin joka viikko.  Hassua, miten pitkiin matkoihin tottuu, nykyisin sitä ajattelee jo Lahden kohdalla olevansa melkein kotona ja matkaa on kuitenkin vielä jäljelä 120 km.  Silti 6 tuntia suuntaansa tuntuu välillä aika puuduttavalta ja etenkin selkä siitä kärsii kovasti, se on kipeä ja aivan lukossa noiden ajomatkojen seurauksena.  Pitäisi osata ja viitsiä venytellä ja jumpata, vaan ilmeisesti en ole tarpeeksi kipeä, kun sellainen aina vaan jää tekemättä.  Joka viikko haaveilen siitä, että kävisin vaikka viikottain uimassa, vaan en sitten kumminkaan käy.  Mistähän saisi itselleen siihen kipinän?

Tänään sentään sain kavutuksi hevosen selkään, kerrankin oli kelit kohdallaan.  Voi että, miten nautinkin taas lenkistä Isíngin kanssa.  Mukavaa, kun tuntuu siltä, että hevonenkin on mielissään, kun pääsee lenkille ja saa laukata sydämensä kyllyydestä neulasten reunustamaa metsätietä.  Ihanaa.


Ihana ratsastuslenkki tänään Isíngillä, kaikki kimaltaa ja taivaskin. Nautin!
Elämässä on paljon pieniä hyviä asioita, joita ei aina huomaa.  Kun katsoo tarkemmin, niin tajuaa kuinka hyväosainen sitä onkaan.  Toivottavasti muillakin on tällaisia fiiliksiä...

Ajattelin koettaa taas tässä kuussa blogata joka päivä.  Saapas nähdä, onnistuuko.

Ei kommentteja: