torstaina, heinäkuuta 05, 2007

Ilman viime tippaa ei mikään valmistuisi

Ypäjälle pitäisi kohtapuoleen startata, mutta ei voi pakata kassia, kun vaatteet on kuivurissa. Joo, lomalla oon ollut koko viikon enkä ole oikeastaan suurinta osaa noista vaatteista edes käyttänyt, joten suunnitelmallisuus on taas huipussaan.

Toisaalta mentaliteettiini ei ole koskaan kuulunut etukäteen höseltäminen. Eilen illalla jo suunnittelin näin toimivani, joten kaipa se sitten kumminkin on suunnitelmallisuutta.

Mutta se ei ole, että kaikenlaista piti printata mukaan ja nyt kun olen kaiken printannut on enää 6 arkkia paperia jäljellä. No, eipä loppunut kesken.

---

Eilinen Kleon elänlääkärikäynti ei ollut varsinaisesti enää käynti, eläinlääkäriviipyminen voisi olla sopivampi sana. Kolme ja puoli tuntia pikkuotuksen nenää roplattiin. Otetiin verikokeet. Kaikki aivan normaalia. Otettiin röntgenkuvat alta ja sivulta, suu auki ja suu kiinni. Tulos: ei kasvainta, ei vierasesineitä. Otettiin näytteet molemmista sieraimista. Tulos: pieni tulehdus, bakteereita, joita kuuluukin olla. Diagnoosi on siis edelleen arvailun varassa. Nenäpunkkilääkkeet uudistettiin, nyt molemmille koirillemme 3 kertaa 2 viikon välein. Lisäksi viikon antibioottikuuri mahdollista tulehdusta nutistamaan.

Kallista oli, melkein 300 egee. Lääkäri oli kyllä mukava ja asiantuntevan oloinen, mutta vaiva lienee sellinen, ettei siitä oikein saa selvää. Tuon pikkuisen sieraimet kun ovat niin ahtaat, etti sinne oikein mitään näe eikä sopivia välineitä ole.

Hassua oli Kleon rauhoitukseen vaipumisaika. Lääkäri pisti piikin ja sanoi, että kestänee 10 min. Otin Kleon syliin ja kävelin kolme askelta ovelle. Sillä aikaa otus simahti totaalisti.

---

Mutta ehkä ne vaatteet nyt olisi kuivuneet, niin pääsisi baanalle.

Ei kommentteja: