keskiviikkona, heinäkuuta 18, 2007

Heinästressi on poissa!

Veks, poissa, ihan koko stressi heinien saamisesta sisätiloihin kuivana! Upea fiilis! Ulkona makaa tosin vielä kaadettuna n. 3 ha heinää, mutta jotenkin ne ei tunnu omalta murheelta, koska ne käy paalamassa urakoija isoihin pyöröpaaleihin. Hiukan tietenkin harmitti se, että niiden piti saada viime yönä sadekuuro niskaansa (onko heinäkarhella niska?) Sääennusteet kuitenkin lupaavat hellettä koko loppuviikoksi, joten niiden heinien tilanne on ok.

Eilen tosiaan ahkera heinätalkooväki kävi kolmessa tunnissa pyöräyttämässä paalit peräkärryihin. Kolme peräkärryä on odottamassa pyrkua katon alla nyt. Ihanaa, että heinäväkeä vielä saa tulemaan. Illalla vielä kylpytynnyröitiin yhdessä. Oli mukavaa välillä tavata muitakin ihmisiä kuin tuo oma mörökölliukko. Joka tosin on ihan hyvää seuraa silloin, kun se ei ole mörököllituulella...

---

Ukko tuolla hoputtaa, pitäisi lähteä Selloon ostamaan sille ulkoiluvaatteita, että sen kehtaa ottaa mukaan Islantiin. No - ehkä tässä itsekin voisi ostaa parit farkut, ku kerran sinne asti lähdetään. Mutta ilman kolmatta kahvikupillista en kyllä lähde minnekkään, nih.

Ei kommentteja: