lauantaina, huhtikuuta 10, 2010

Vauhdilla

Lumi on hävinnyt vauhdilla, kevät etenee kovaa vauhtia. Nyt näyttäisi jo aurinkokin näyttäytyvän, joten täytyy käydä jonkinlainen lenkki ratsastamassa tänään. Ensi viikonloppu menee kokonaan muissa hommissa, joten pitää nyt nauttia siitä, että on aikaa ratsastaa.

Vaahteranlehtien nenät itävät hurjan nopeasti. Ajatella, jos kaikista niistä tulisi puita, niin eipä tänne paljon muuta mahtuisikaan kuin vaahteroita. Hävikki on kuitenkin melkoinen, joten eipä meilläpäin ainakaan näy vaahterantaimia kovin paljon.

Ensimmäinen, kolmipäiväinen työviikko meni mukavasti. Tuntuu siltä, että tein oikean valinnan, kun vaihdoin työpaikkaa. Töitäkin on heti ensimmäisen päivän asennusrumban jälkeen ollut ihan sopivasti. Lähes päivittäiset päiväunet loman aikana meinasivat kyllä vaikeuttaa työntekoa lounaan jälkeen, mutta eiköhän sitä tuollaiseenkin rytmiin totu.

Mutta nyt imuroimaan, että saa sitten tehdä jotain kivaa. "Ensin työ, sitten leikki" opetti äitini aikanaan.

*jatkoa* Hmm. Aurinko paistoi niin houkuttelevasti, että päätin sittenkin leikkiä ensin ja kävin ratsastamassa. Näin ensimmäiset nokkosperhoset ja ensimmäiset leskenlehdet. Sitruunaperhosiakin lenteli kovasti ilmassa. On se vaan tosiaan uskottava, että kevät on tässä ja nyt.

Pelästytin myös pari kurkea lentoon lähipellolta ja ne lensivät uljaina huutaen protestiaan pois.

1 kommentti:

- Tuija - kirjoitti...

Uiii =) Ihania kevätuutisia!