perjantaina, huhtikuuta 30, 2010

Sampanjaa!

Otsikko voisi viitata vappuun, mutta se viittaa keskiviikkoon. Poikani sai viime keskiviikkona tehdyksi viimeisen opintosuorituksen sähköasentajan ammattitutkintoon. Hetken jo luulin, että en sitä päivää koskaan näkisi, mutta onneksi olin väärässä! Onnittelut vielä kerran!

Ensi kuun lopussa saamme viettää tuplavalmistujaisjuhlia, kun pikkupeikko saa päästötodistuksen valokuvauskoulustaan. Hän on muuten varmasti ylpeä tästä otoksestani, jonka nappasin pihapiiriimme vierailemaan tulleista peuroista. Kuva on niin harmoninen eivätkä nuo hevosaitojen riipinraapin roikkuvat sähkölangat ja keskellä kuvaa tököttävä vino aitatolppa yhtään häiritse tunnelmaa. Peurojen hörökorvat ovat kuitenkin aika liikuttavat.

Tänään on vappuaatto. Hipsin tästä töihin, jotta pääsen kotiin nauttimaan aattopöntöstä, nakeista, lihapullista, dipeistä, salaateista ja sampanjasta. Kuukausi jo takana uudessa työpaikassa ja edelleen olen iloinen tekemästäni päätöksestä.

Hauskaa Vappua!

2 kommenttia:

- Tuija - kirjoitti...

Valtavasti Onnitteluja teidän perheen vastavalmistuville ja heidän vanhemmilleen. On siis aika juhlia =D Laatukuva....luulin että olette olleet reissussa ja siinä on antilooppeja =DD

KaisaL kirjoitti...

Jee, onnea "uunituoreille" ammattilaisille.

Ja onhan se niin että jos ottaa pihallaan koiristakin kuvia niin aina sinne osuu se sanko taustalle mitä ei itse muista pihalla olevankaan. Saati sitten nuissa vielä huonommin ohjailtavissa olevissa villieläinkuvissa. Mutta noi samassa tasossa morhottavat läpykkäkorvat kyllä vievät huomion itse taiteellisista epäkohdista, tekisi niin mieli vanuttaa ja heilautella tuommoisia korvakkeita. Melkein yhtä kiehtovat ja mukavat kuin hevosten korvat.