lauantaina, heinäkuuta 12, 2008

Saa sataa!

Nyt ei haittaa pätkääkään, vaikka sataa. Saimme eilen pakettiin ja katon alle 4 kuormaa ensiluokkaista vihreää heinää. Vaikka se saikin päälleen yhden sateen, se ei näyttänyt vaikuttaneen laatuun oikeastaan mitään. Ilmeisesti sade osui hetkeen, jolloin heinä oli jo niin kuivaa, ettei se ikäänkuin kastunut.

Mukavasti oli talkooväkeäkin paikalla! Kiitokset heille!

Eilen oli muutenkin hyvä päivä: pikkupeikko sai työpaikan. Palkka ei tosin päätä huimaa, mutta on huomattavasti suurempi kuin se, mitä tienaa, jos makaa kotona sängyssä ja tuijottaa surullisin silmin kattoon. Pikkupeikosta tulee särmäyskoneen hoitaja. Hitsatakin kuulemma saa jotakin. Kaksivuorohommaa, joten aina välillä saa iltavuorolisääkin. Maanantaina tuo aloittaa. Upeaa! Ei yhtään työtöntä perhessä!

Huono homma on se, että lomani loppuu tältä erää. Mutta sen kestää, kun uuteen on aikaa enaa kolme viikkoa.

Olen taas tänään yksi kotona, ukko on golfkisoissa ja pikkupeikko on eilisen juhlinnan jäljillä jossain. Kovin yksinäinen onkin tämä loma ollut. En muista, koska olisin viettänyt näin monta yksinäistä päivää. Toisaalta mukavaa, että sataa, voin istua iltapäivällä hyvällä omallatunnolla katsomassa Sumuisten vuorten gorillat -leffaa.

Nyt lähden hakemaan aamun lehden kaveriksi kahvin kanssa.

Ei kommentteja: